Topsleep matrassen kinderkamer

Op onze webshop vind je Topsleep matrassen in allerlei afmetingen. Sommige Topsleep matrassen voor de kinderkamer zijn bedoeld voor een eenpersoonsbed, andere voor een juniorbed of peuterbed. Vrijwel elk Topsleep matras voor de kinderkamer heeft een koudschuim vulling. Kijk snel verder voor ons complete aanbod Topsleep matrassen voor de kinderkamer!

Lees meer...

Een kinderkamer matras van Topsleep met tijk

Vaak zit om een kinderkamer matras van Topsleep een tijk die het matras beschermt tegen vocht en vuil. De tijk is in sommige gevallen vochtregulerend en anti-allergisch. Dankzij deze laatste eigenschap zal de tijk niet zo snel een allergische reactie bij je kind oproepen. Vaak is de tijk afneembaar en uit te wassen in de wasmachine.

Over Topsleep

Topsleep is een familiebedrijf dat matrassen en boxsprings produceert. Het bedrijf werd in 1952 opgericht. Topsleep matrassen zijn van goede kwaliteit. Ze ondersteunen je lichaam optimaal en zorgen voor een goede nachtrust. Het bedrijf maakt ook matrassen voor de medische sector. Naast kinderkamer matrassen van Topsleep, vind je in op onze webshop vaak ook boxmatrassen van Topsleep. Ook deze matrassen zijn een aanrader. Een Topsleep boxmatras is meestal luchtdoorlatend. Verder heeft het matras vaak een hoes dat prima bestand is tegen de wasmachine. Topsleep matrassen voor de kinderkamer en andere artikelen van Topsleep zijn online te bestellen via onze webshop. Online shoppen heeft veel voordelen. Thuis of waar je ook bent, zoek jij op het gemak een passend kinderkamer matras van Topsleep uit. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het bestelde kinderkamer matras van Topsleep zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Als wij jouw online order en betaling hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgmoment af te spreken.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 200 cm

  Het Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 200 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  355,-
 • Quick view

  Topsleep Pearl Koudschuim Matras 70 x 150 cm

  Op dit Topsleep Pearl Koudschuim Matras 70 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen in het 70 x 150 cm ledikant. Het matras is vochtregulerend, beschikt over een dikte van 12 cm en voldoet aan de veiligheidsnorm.
  189,-
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 210 cm

  Het Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 210 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  379,-
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 140 x 200 cm

  Het Topsleep Jubilee Pocket Matras 140 x 200 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  579,-
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 120 x 200 cm

  Het Top Sleep Jubilee Pocket Matras 120 x 200 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  489,-
5 Resultaten
Trustpilot