Muurstickers kinderkamer

Met muurstickers creeër je in een handomdraai een bepaalde sfeer of thema op de kinderkamer van je kind. Op deze pagina vind je een groot aanbod muurstickers in diverse ontwerpen en kleuren. Voor ieder wat wils! Vrolijk de kinderkamer op met de muurstickers van bijvoorbeeld KEK Amsterdam of één van de andere moderne merken die je vind in ons ruime assortiment. Een voordeel van muurstickers is dat deze gemakkelijk zijn aan te brengen en je deze ook eenvoudig kunt verwijderen. Hierdoor kun je nog eens variëren.

Lees meer...

Voor iedere stijl een muursticker voor de kinderkamer

Muurstickers kinderkamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er muurstickers voor meidenkamers of jongenskamers. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek welke muursticker past bij het interieur van jullie babykamer of kinderkamer!

Muurstickers in de kinderkamer: een praktische oplossing

Muurstickers als decoratie op de kinderkamer zijn ontzettend praktisch. Het bevestigen van muurstickers is een fluitje van een cent, tenminste wanneer de kinderkamer over een gladde muur beschikt. Na het verwijderen van een muursticker blijven er geen resten achter op de muur waardoor je heel gemakkelijk de decoratie in de kinderkamer kunt veranderen. Lees minder...

59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Birds Set Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Birds Set Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Bee Eater

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  6,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Set Elephant XL

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Set Elephant XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  139,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set Bear XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set Bear XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Rabbit XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Rabbit XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 16 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 16 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  59,95

  57,76

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 26 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 26 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Racecar Schoolbordsticker M

  Met deze KEK AMSTERDAM Racecar Schoolbordsticker M voor op de muur, deur of raam kun je kind er vrolijk op los krijten. Gemaakt van mat zwart schoolbordfolie.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Chimpanzee

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Chimpanzee vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lovebirds

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lovebirds vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  12,95
 • Quick view

  LM Baby Art My Little Rainbow Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art My Little Rainbow Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,95
 • Quick view

  LM Baby Art Panterprint Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Panterprint Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,95
 • Quick view

  LM Baby Art Driehoek Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Driehoek Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  12,45
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muurstickerset Butterfly Blue

  Met de KEK AMSTERDAM Muurstickerset Butterfly Blue vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Zo haal je de vlindertuin mee naar huis en ziet de kinderkamer er heel fleurig uit.

  30,-

  29,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Butterfly Blue

  Met de KEK AMSTERDAM Muursticker Butterfly Blue vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Zo haal je de vlindertuin mee naar huis en ziet de kinderkamer er heel fleurig uit.
  7,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Dierenset Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Kat Sam Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Kat Sam Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  5,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Kat Morris Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Kat Morris Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  8,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Leopard Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Leopard Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  9,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jack Russel Puppy Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Jack Russel Puppy Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  7,95
59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3