Muurstickers kinderkamer

Met muurstickers creeër je in een handomdraai een bepaalde sfeer of thema op de kinderkamer van je kind. Op deze pagina vind je een groot aanbod muurstickers in diverse ontwerpen en kleuren. Voor ieder wat wils! Vrolijk de kinderkamer op met de muurstickers van bijvoorbeeld KEK Amsterdam of één van de andere moderne merken die je vind in ons ruime assortiment. Een voordeel van muurstickers is dat deze gemakkelijk zijn aan te brengen en je deze ook eenvoudig kunt verwijderen. Hierdoor kun je nog eens variëren.

Lees meer...

Voor iedere stijl een muursticker voor de kinderkamer

Muurstickers kinderkamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er muurstickers voor meidenkamers of jongenskamers. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek welke muursticker past bij het interieur van jullie babykamer of kinderkamer!

Muurstickers in de kinderkamer: een praktische oplossing

Muurstickers als decoratie op de kinderkamer zijn ontzettend praktisch. Het bevestigen van muurstickers is een fluitje van een cent, tenminste wanneer de kinderkamer over een gladde muur beschikt. Na het verwijderen van een muursticker blijven er geen resten achter op de muur waardoor je heel gemakkelijk de decoratie in de kinderkamer kunt veranderen. Lees minder...

71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lovebirds

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lovebirds vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Forest Friends Hummingbird

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker Forest Friends Hummingbird vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  9,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  59,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Sparrow

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Sparrow vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  4,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Forest Friends Set 4

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Tree Pink XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Tree Pink XL dat ook als kapstok kan functioneren, vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  129,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Glow In The Dark Tree Muursticker Green

  KEK AMSTERDAM Glow In The Dark Tree Muursticker Green dat ook als kapstok kan functioneren. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  129,95

  96,23

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Chinchilla

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Chinchilla vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  4,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Airplane Schoolbordsticker M

  Met deze KEK AMSTERDAM Airplane Schoolbordsticker M voor op de muur, deur of raam kun je kind er vrolijk op los krijten. Gemaakt van mat zwart schoolbordfolie.
  43,90
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Airplane Schoolbordsticker XL

  Met deze KEK AMSTERDAM Airplane Schoolbordsticker XL voor op de muur, deur of raam kun je kind er vrolijk op los krijten. Gemaakt van mat zwart schoolbordfolie.
  59,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Firetruck Schoolbordsticker XL

  Met dezeKEK AMSTERDAM Firetruck Schoolbordsticker XL voor op de muur, deur of raam kun je kind er vrolijk op los krijten. Gemaakt van mat zwart schoolbordfolie.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 26 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 26 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Cardinal

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  5,95
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3