Opbergmanden & Speelgoedkisten

Berg het speelgoed op in een speelgoedkist of het kleine speelgoed in een opbergmand en de ruimte ziet er opgeruimd en netjes uit! Groot en klein, Babypark beschikt over allerlei soorten vormen, maten en stijlen!

Lees meer...

Manden

Verschillende opbergmanden worden aangeboden van materialen zoals stof, plastic, bamboe of hout. Zo past bij ieder interieur wel iets waarin je spulletjes opgeborgen kunnen worden. Babypark verkoopt heel veel soorten van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan de gangbare merken zoals, Handed By, Stapelgoed of Coming Kids.

Speelgoedkisten

Deze kisten zijn onmisbaar wanneer je een kindje hebt omdat het vaak al zoveel krijgt en nodig heeft. Babypark biedt allerlei soorten en formaten speelgoedkisten aan in kwalitatief materiaal waardoor het lang mee kan. Een handig item in iedere woonkamer of kinderkamer!

Lees minder...
103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Kidsmill Knitted Opbergzak

  In deze Kidsmill Knitted opbergzak vind je genoeg ruimte om spulletjes van je kindje op te bergen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en de opbergzak is makkelijk aan een ledikant of box vast te maken.

  54,95

  49,95

 • Quick view

  Baby's Only Opbergzak Classic

  In deze Baby's Only opbergzak Classic vind je genoeg ruimte om spulletjes van je kindje op te bergen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en de opbergzak is makkelijk aan een ledikant of box vast te maken.
  54,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Milan

  De Handed By opbergmand Milan is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  8,50
 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Speelgoedkist Grijs

  De Sem Nautic Grijs speelgoedkist is een handige accessoire om al het speelgoed van je kindje op te bergen. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en biedt genoeg opbergruimte.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Handed By Opbergmand Bari

  De Handed By opbergmand Bari is een praktische mand voor het opbergen van kleine spullen. De opbergmand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  17,95
 • Quick view

  Roommate House Opbergbox

  In deze Roommate House Opbergbox berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Zet de opbergbox op tafel of hang het eenvoudig op aan de muur.
  17,-
 • Quick view

  Done by Deer Opbergmand 2 Stuks

  De Done by Deer Opbergmand 2 Stuks is erg handig om spulletjes in op te bergen. In een handomdraai heb je het hierin opgeruimd. De opbergmand is gemaakt van kwalitatieve stof wat uit een erg vrolijk motief bestaat.
  34,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Bibbona

  De Handed By opbergmand Bibbona is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  23,95
 • Quick view

  Kidsmill Brent Speelgoedkist Wit

  In de Kidsmill Brent Speelgoedkist Wit berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist

  Kidsmill La Première Speelgoedkist biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  179,-

  149,-

 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Boxopbergzak

  Met de Jollein Confetti Knit Boxopbergzak heb je nooit meer last van rondslingerend speelgoed en verzorgingsproducten. De boxopbergzak kan gemakkelijk worden bevestigd aan de box.
  37,50
 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist Wit

  Kidsmill La Première Speelgoedkist Wit biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  220,-

  175,-

 • Quick view

  Roommate Twin House Opbergbox

  In deze Roommate Twin House Opbergbox berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Zet de opbergbox op tafel of hang het eenvoudig op aan de muur.
  31,-
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Pisa

  De Handed By opbergmand Pisa is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  9,43
 • Quick view

  Baby's Only Opbergmand Kabel

  De Baby's Only opbergmand Kabel is een praktische en stevige mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van hoogwaardige materialen en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  69,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Udine

  De Handed By opbergmand Udine is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  18,50
 • Quick view

  Done by Deer Zeebee Opbergbak

  In deze Done by Deer Zeebee Opbergbak berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. De bak is gemaakt van stevig metaal en is eenvoudig te bevestigen aan de muur.
  13,95
 • Quick view

  Europe Baby Juno Speelgoedkist Wit

  De Europe Baby Juno Speelgoedkist is gemaakt van massief naaldhout en is erg handig om het speelgoed van je kindje in op te bergen. De speelgoedkist kan zowel in de kinderkamer als in de woonkamer of keuken gebruikt worden.

  130,-

  119,-

 • Quick view

  Baby's Only Opbergzak Kabel Uni Antraciet

  Mooie gebreide opbergzak van het merk Baby's Only wat ideaal is om spulletjes in op te bergen. Handig om aan je bed of box te hangen.

  54,95
 • Quick view

  Done by Deer Opbergdoos Round Blue

  In deze Done by Deer opbergdoos ruim je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen rondslingerende spullen meer op de grond slingeren. De doos is gemaakt van stevig karton en wordt geleverd als set van 3.

  26,95

  18,87

 • Quick view

  Handed By Nimes Opbergmand

  De Handed By Nimes opbergmand is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  68,22
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Volterra

  De Handed By opbergmand Volterra is een praktische mand met 2 kleine mandjes voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  23,50
 • Quick view

  Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood

  In de Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.

  139,-

  125,-

 • Quick view

  Stapelgoed Basket Opbergbak Grey

  Ruim al je spullen op in een Stapelgoed Basket opbergbak. Door de geringe hoogte van de bak is deze gemakkelijk onder het bed of in de kast te schuiven waardoor je alles netjes achterlaat. Staat tevens goed bij een landelijk interieur.

  26,95

  13,48

103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5