9 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Opbergbak Cashmere

  De Ferm Living Opbergbak Cashmere is een handig accessoire om spullen op te bergen. Het beschikt over een handvat en daardoor makkelijk te verplaatsen. Het is afneembaar met een vochtige doek.
  79,-
 • Quick view

  Ferm Living Opbergbak Cashmere Small

  De Ferm Living Opbergbak Cashmere Small is een handig accessoire om spullen op te bergen. Het beschikt over een handvat en daardoor makkelijk te verplaatsen. Het is afneembaar met een vochtige doek.
  65,-
 • Quick view

  Ferm Living Bear Opbergbox Brown

  De Ferm Living Bear Opbergbox Brown is een praktische accessoire voor de kinderkamer. In de box kan je spulletjes van je kindje opbergen en vervolgens de box sluiten met de deksel, zo is de kamer snel opgeruimd.
  79,-
 • Quick view

  Ferm Living Toolbox Cashmere

  De Ferm Living Toolbox Cashmere is een handig accessoire om spullen op te bergen. Het beschikt over een handvat en daardoor makkelijk te verplaatsen. Het is afneembaar met een vochtige doek.
  79,-
 • Quick view

  Ferm Living Paper Pulp Box Large 2 Stuks

  De Ferm Living Paper Pulp Box Large 2 Stuks is een kwalitatieve box wat vervaardigd is van gerecycled materiaal en door de vorm is het stapelbaar. Een handige box om spullen op te ruimen in de kinderkamer.
  45,-
 • Quick view

  Ferm Living Apple Braided Opbergmand Small Natural

  De Ferm Living Apple Braided Opbergmand Small Natural is erg leuk door het bijzondere design wat eruit ziet als een appel. De mand biedt uiteraard voldoende opbergruimte en zal erg leuk staan in de slaapkamer!
  45,-
 • Quick view

  Ferm Living Wasmand Naturel

  De Ferm Living Wasmand Naturel is extra hoog en biedt veel opbergruimte. Het item is met de hand gevlochten waardoor ze per stuk erg uniek zijn. Een leuke mand wat in de ruimte natuurlijk oogt.
  149,-
 • Quick view

  Ferm Living Pear Braided Opbergmand Small Natural

  De Ferm Living Pear Braided Opbergmand Small Natural is erg leuk door het bijzondere design wat eruit ziet als een peer. De mand biedt uiteraard voldoende opbergruimte en zal erg leuk staan in de slaapkamer!
  45,-
 • Quick view

  Ferm Living Gevlochten Apple Opbergmand

  De Ferm Living Gevlochten Apple Opbergmand is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mand kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  89,-
9 Resultaten
Trustpilot