9 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Heroes Opbergzakken

  Deze Flexa Heroes Opbergzakken is een leuke accessoire voor in de kinderkamer. De zakken zijn eenvoudig te bevestigen en worden per 3 stuks geleverd zodat je alle losse spulletjes van je kindje kan opbergen.
  49,-
 • Quick view

  Flexa Princess Opbergdoos

  In de Flexa Princess Opbergdoos ruim je snel de rondslingerende spulletjes van je kindje op, opgeruimd staat netjes! De doos is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een deksel.
  19,-
 • Quick view

  Flexa Heroes Opbergdoos

  In de Flexa Heroes Opbergdoos ruim je snel de rondslingerende spulletjes van je kindje op, opgeruimd staat netjes! De doos is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een deksel.
  19,-
 • Quick view

  Flexa Safari Opbergzakken

  Deze Flexa Safari Opbergzakken is een leuke accessoire voor in de kinderkamer. De zakken zijn eenvoudig te bevestigen en worden per 3 stuks geleverd zodat je alle losse spulletjes van je kindje kan opbergen.
  49,-
 • Quick view

  Flexa Safari Opbergbox

  De Flexa Safari Opbergbox is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de box kan je spulletjes van je kindje opbergen en de box sluiten met de deksel, zo is de kamer snel opgeruimd.
  19,-
 • Quick view

  Flexa Dots Opbergbank Met Rugleuning

  De Flexa Dots Opbergbank Met Rugleuning is een leuke bank waarop je kindje prima kan zitten. Onder de zitting bevind zich opbergruimte waarin spullen opgeruimd kunnen worden.
 • Quick view

  Flexa Dots Opbergbox 3-in-1

  De Flexa Dots Opbergbox 3-in-1 biedt meer opbergruimte en kan ook als zitbankje of nachtkastje gebruikt worden. Onder de lade zijn vier rubberen wielen bevestigd wat het er uit trekken eenvoudig maakt.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap

  De Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap is een praktische hoogslaper wat past op de kleine kinderkamer. Het beschikt over een opbergtrap om spullen op te bergen. De hoogslaper wordt exclusief matras geleverd.
 • Quick view

  Flexa Opbergrek Mini E

  Flexa Opbergrek Mini E is een handig opbergrek waarin allerlei spullen opgeborgen kunnen worden. Het kastje kan aan de muur bevestigd of los neergezet worden. Dit opbergrek past onder alle halfhoogslapers van Flexa.
  259,-
9 Resultaten