Tipi tenten

Tipi tenten zijn helemaal hip. Ze zijn leuk als decoratie voor de kinderkamer maar staan ook niet gek in de woonkamer. Met een tipi tent creëer je heel eenvoudig een speeltent voor je kindje. In de tent kan je kindje zich terugtrekken en helemaal opgaan in zijn of haar eigen fantasiewereld.

Lees meer...

Urenlang speelplezier in een tipi tent

Of je het nu een tipi tent of een wigwam tent noemt; het komt altijd neer op een originele speeltent voor je kindje. Een tipi tent is eenvoudig op te zetten, je hoeft er geen doorgewinterde kampeerder voor te zijn. De meeste tipi tenten bieden plaats voor een boxkleed of een speelkleed op de grond voor een zacht en comfortabel oppervlak. Een tipi tent is heel geschikt als verjaardagscadeau en biedt urenlang speelplezier.

Een tipi tent online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment tipi tenten. Alle tipi tenten zijn heel eenvoudig online te bestellen. Sommige tipi tenten kunnen de volgende dag al geleverd worden met PostNL. Voor andere tipi tenten geldt een wat langere levertijd omdat deze niet op voorraad zijn of omdat ze bezorgd worden met de Babypark Bezorgservice. Alle tipi tenten worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Tipi Tent

  Met de Little Dutch Tipi Tent creëer je een heerlijke speelplek voor je kindje! De tent kan worden gesloten met de koordjes en wordt geleverd inclusief tentstokken, speelkleed, vrolijke veertjes en gekleurde vlaggenlijn.
  79,-
 • Quick view

  Roommate Hippie Tipi Tent

  Met de Roommate Hippie Tipi Tent creëer je een leuke en knusse plek in de baby- of kinderkamer. Jouw kindje kan er heerlijk alleen of samen met zijn vriendjes in spelen. De droom van elk kind!
  159,95
 • Quick view

  Trixie Crocodiles Tipi Tent

  Met de Trixie Crocodiles Tipi Tent heeft jouw kindje zijn/haar eigen speelplekje op de kinderkamer. Uiteraard kan je de tipi tent ook goed buiten gebruiken. Met haar stijlvolle ontwerp is de tipi tent een echte aanrader.
  129,90
 • Quick view

  Overseas Tipi Tent Canvas Luxe

  Met de Overseas Tipi Tent Canvas Luxe heeft jouw kindje zijn/haar eigen speelplekje op de kinderkamer. Uiteraard kan je de tipi tent ook goed buiten gebruiken. Met haar stijlvolle ontwerp is de tipi tent een echte aanrader.
  99,95
 • Quick view

  Overseas Tipi Tent Canvas Basic

  Met de Overseas Tipi Tent Canvas Basic heeft jouw kindje zijn/haar eigen speelplekje op de kinderkamer. Uiteraard kan je de tipi tent ook goed buiten gebruiken. Met haar stijlvolle ontwerp is de tipi tent een echte aanrader.
  79,95
 • Quick view

  Childhome Tipi Tent Zigzag Grijs

  Met deze Childhome tipi tent Zigzag Grijs haal je een leuke accessoire voor je kindje in huis. De tent is gemaakt van eersteklas materialen en met behulp van de houten stokken makkelijk in elkaar te zetten. Inclusief opbergtas.

  98,95

  85,-

 • Quick view

  Trixie Freckles Tipi Tent

  Met de Trixie Freckles Tipi Tent heeft jouw kindje zijn/haar eigen speelplekje op de kinderkamer. Uiteraard kan je de tipi tent ook goed buiten gebruiken. Met haar stijlvolle ontwerp is de tipi tent een echte aanrader.

  129,90

  90,30

 • Quick view

  Trixie Cats Tipi Tent

  Met de Trixie Cats Tipi Tent heeft jouw kindje zijn/haar eigen speelplekje op de kinderkamer. Uiteraard kan je de tipi tent ook goed buiten gebruiken. Met haar stijlvolle ontwerp is de tipi tent een echte aanrader.
  134,95
 • Quick view

  KidsDepot Tipi Tent Wieber Pink

  Met de KidsDepot Tipi Tent Wieber Pink haal je een leuke accessoire voor je kindje in huis. De tent is van hoogwaardige materialen gemaakt, en kan gewassen worden in de wasmachine. Wordt geleverd met stokken, zodat je de tent in elkaar kunt zetten.

  79,95

  68,-

 • Quick view

  Childhome Tipi Tent Streep Grijs

  Met deze Childhome tipi tent Streep Grijs haal je een leuke accessoire voor je kindje in huis. De tent is gemaakt van eersteklas materialen en met behulp van de houten stokken makkelijk in elkaar te zetten. Inclusief opbergtas.

  98,95

  85,-

 • Quick view

  Trixie Clouds Tipi Tent

  Met de Trixie Clouds Tipi Tent heeft jouw kindje zijn/haar eigen speelplekje op de kinderkamer. Uiteraard kan je de tipi tent ook goed buiten gebruiken. Met haar stijlvolle ontwerp is de tipi tent een echte aanrader.
  134,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Tipi Tent

  Met de Trixie Sheep Tipi Tent heeft jouw kindje zijn of haar eigen speelplekje op de kinderkamer. Uiteraard kan je de tipi tent ook buiten gebruiken. Met haar stijlvolle ontwerp is de tipi tent een echte aanrader!
  134,95
17 Resultaten