Bonjourbébé Tipi tenten kinderkamer

Maak de kinderkamer extra gezellig met een Bonjourbébé Tipi tent voor de kinderkamer. In een Bonjourbébé Tipi tent kan je kindje leuk spelen met vriendjes of vriendinnetjes of bijvoorbeeld rustig een boekje lezen. Om het Tipi tentje van Bonjourbébé extra gezellig te maken, kan je kindje het tentje binnenin versieren. Van Bonjourbébé zijn meestal meerdere Tipi tentjes verkrijgbaar, vaak in allerlei kleuren. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bonjourbébé Tipi tenten voor de kinderkamer.

Lees meer...

Een gebruiksvriendelijke Bonjourbébé Tipi tent

Een Bonjourbébé Tipi tent voor de kinderkamer is heel gebruiksvriendelijk. Vrijwel elke Tipi tentje van Bonjourbébé zet je gemakkelijk in elkaar met behulp van de bijgeleverde tentstokken. De tent is aan de voorkant te openen of te sluiten door middel van koordjes of een rits. Wordt de tent vies, dan is deze meestal prima met de hand schoon te maken. In de meeste gevallen is het tentdoek van honderd procent katoen.

Over Bonjourbébé

Naast Bonjourbébé Tipi tenten verkopen wij ook dekbedovertrekken, ledikantlakens, hoeslakens, kussens en accessoires voor de kinderkamer van Bonjourbébé. Sommige Bonjourbébé kussens hebben speelse vormen. Denk bijvoorbeeld aan een Bonjourbébé kussen in de vorm van een vosje. Van Bonjourbébé hebben wij meestal ook meerdere posters in assortiment. De meeste items van Bonjourbébé zijn uitgevoerd in zachte tinten. Vrijwel alle artikelen van Bonjourbébé zijn onderling heel goed met elkaar te combineren. Bestel vandaag nog jouw gewenste Bonjourbébé Tipi tent voor de kinderkamer en eventuele andere items van Bonjourbébé online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bonjourbébé My Planet Tepee Tent Mint Blue

    Met de Bonjourbébé My Planet Tepee Tent Mint Blue creëer je een heerlijke speelplek voor je kindje! Je kan de tent van Bonjourbébé zo knus maken als je zelf wilt door er een kleed, kussens en knuffels in te leggen.
    134,95
1 Resultaten