Life Time Tipi tenten kinderkamer

Geef je kind een leuke Time Tipi tent. In een Life Time Tipi tent kan je kindje leuk spelen met vriendjes of vriendinnetjes of bijvoorbeeld een boekje lezen. Om het Tipi tentje van Life Time extra gezellig te maken, kan je kindje het tentje binnenin versieren of hierin knuffels neerzetten. Onze Life Time Tipi tenten zijn meestal vrij ruim, zodat je kindje hier prima in kan zitten. In de meeste gevallen hebben wij meerdere Life Time Tipi tenten in ons assortiment, in allerlei kleuren. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Life Time Tipi tenten.

Lees meer...

Een gebruiksvriendelijke Tipi tent van Life Time

Het is een aanrader om het tentje op de kamer van je kindje neer te zetten. Een Tipi tentje van Life Time zet je meestal gemakkelijk in elkaar met behulp van de tentstokken. Deze tentstokken worden met de Tipi tent meegeleverd. In de meeste gevallen zijn deze gemaakt van berkenhout. Wordt de tent vies, dan is deze vaak prima met de hand schoon te maken.

Over Life Time

Naast Tipi tenten, verkopen wij allerlei slaapkamermeubels en – accessoires voor kinderen. De ontwerpers van Life Time bekijken de wereld door de ogen van een kind. Dat is ook te zien aan de ontwerpen. Life Time producten brengen een hele fantasiewereld voor je kind tot leven. Van Life Time is bijvoorbeeld een boomhutbed verkrijgbaar. Wij verkopen ook speelgordijnen die je onder een hoogslaper kunt hangen. Met Life Time accessoires kun je de kinderkamer vaak volgens een bepaald thema inrichten. Het is een aanrader om meerdere accessoires van Life Time te kopen die bij elkaar passen. Een Life Time Tipi tent voor de kinderkamer en andere items van Life Time bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Funland Speeltent

  In de LIFETIME Kidsrooms Funland Speeltent kan je veel avonturen beleven. De stevige tent heeft een massief berkenhouten frame is eenvoudig in te klappen waardoor het eenvoudig is op te bergen. Biedt speelplezier!
  162,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino Speeltent

  In de LIFETIME Kidsrooms Dino Speeltent kan je veel avonturen beleven. De stevige tent heeft een massief berkenhouten frame is eenvoudig in te klappen waardoor het eenvoudig is op te bergen. Biedt speelplezier!
  162,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Among The Stars XL Tipi Tent

  De LIFETIME Kidsrooms Among The Stars XL Tipi Tent is erg leuk om in te spelen maar aan het hoofdeind van je bed is natuurlijk ook leuk. De tent is voorzien van twee raampjes en wordt geleverd met vier metalen stokken.
  267,-
3 Resultaten