Roommate Tipi tenten kinderkamer

Een Roommate Tipi tentje is een echte blikvanger in de kinderkamer. Dankzij zo’n mooi speeltentje ziet de kinderkamer er meteen een stuk leuker uit. Het tentdoek van een Roommate Tipi tentje is meestal volledig van katoen. Je kunt het tentdoek vaak prima uitwassen in de wasmachine. Verder is een Roommate Tipi tent meestal vuilafstotend. Meer specifieke informatie vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de Roommate Tipi tenten op deze pagina.

Lees meer...

Een Roommate wigwam tent als speeltentje

Met zo’n Roommate wigwam tent creëer je gemakkelijk een gezellig speelhoekje voor je kindje waar het heerlijk met kameraadjes kan spelen of even rustig een boekje kan lezen. Overseas Tipi tenten zijn over het algemeen vrij ruim, zodat je kindje hier prima in kan spelen.

Over Roommate

Pimp de kinderkamer op met prachtige Roommate accessoires! Alle items van Roommate hebben een onderscheidende, herkenbare stijl en zijn tegelijkertijd gemaakt volgens Scandinavische designtrends. Alle Roommate Tipi tentjes en andere accessoires zijn ontworpen met kinderen en hun belevingswereld voor ogen. Een Tipi tentje van Roommate past bij de belevingswereld van een kind. Ons assortiment van Roommate zit boordevol leuke accessoires, zoals een muurhaak in de vorm van een olifant en een kussen in de vorm van een wolk. Bij het maken van de producten breng Roommate het milieu zo min mogelijk overlast toe. De nieuwste items van Roommate zijn gemaakt van honderd procent biologisch, GOTS-gecertificeerd katoen. Koop vandaag nog een leuke Roommate wigwam tent en eventuele andere Roommate accessoires online via onze webshop en maak de kinderkamer tot een knus plekje waar je kind graag wil zijn. De Roommate wigwam tent van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen het bestelde speeltentje zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Hippie Baby Bugs Tipi Tent

  Met de Roommate Hippie Baby Bugs Tipi Tent creëer je een leuke en knusse plek in de baby- of kinderkamer. Jouw kindje kan er heerlijk alleen of samen met zijn vriendjes in spelen. De droom van elk kind!
  165,-
 • Quick view

  Roommate Hippie Tipi Tent

  Met de Roommate Hippie Tipi Tent creëer je een leuke en knusse plek in de baby- of kinderkamer. Jouw kindje kan er heerlijk alleen of samen met zijn vriendjes in spelen. De droom van elk kind!

  Normale prijs: 148,50

  Special Price 114,15

2 Resultaten
Trustpilot