Ferm Living vloerkleden

Maak de kinder- of tienerkamer extra gezellig met een Ferm Living vloerkleed. Een vloerkleed van Ferm Living heeft vaak een heel bijzonder ontwerp. Het kleed heeft bijvoorbeeld de vorm van een schelp. De gebruikte kleuren geven het vloerkleed een extra stijlvolle uitstraling.

Lees meer...

Ferm Living vloerkleed van getuft wol

Sommige Ferm Living vloerkleden zijn aan de bovenkant gemaakt van getuft wol. De onderkant is meestal van katoen. Tuffen is een klassieke handwerktechniek die een sfeervol resultaat oplevert. Onze Ferm Living vloerkleden zien er heel fraai uit en zijn dan ook een echte aanrader!

Over Ferm Living

Ferm Living is een Deens label van woonaccessoires dat in 2005 werd opgericht. Toen Trine Andersen op zoek ging naar een leuke muurdecoratie voor haar huis, kwam ze op het idee om zelf iets te ontwerpen. Zo ontstond het label Ferm Living. Inmiddels is Ferm Living uitgegroeid tot een merk van uiteenlopende producten voor de wooninrichting. In onze webshop vind je onder andere Ferm Living muziekmobielen, lampen en kussens. Daarnaast verkopen wij ook Ferm Living speelgoed. Het gaat meestal om houten speelgoed dat ook leuk is als decoratie. De designs kwamen soms tot stand in samenwerking met kunstenaars en ontwerpers uit allerlei landen. De producten hebben hierdoor niet alleen een Deense uitstraling, maar ademen ook de sfeer uit van andere culturen en tradities. Dat maakt Ferm Living heel speciaal. Ferm Living vloerkleden en andere items van Ferm Living bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Zodra wij jouw online order van Ferm Living vloerkleed ontvangen, nemen wij contact met je op voor een bezorgafspraak.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Wand / Vloerkleed Luipaardkop

  Het Ferm Living Wand / Vloerkleed Luipaardkop geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  79,-
 • Quick view

  Ferm Living Wand / Vloerkleed Tijgerkop

  Het Ferm Living Wand / Vloerkleed Tijgerkop geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  79,-
 • Quick view

  Ferm Living Wand / Vloerkleed Tijger

  Het Ferm Living Wand / Vloerkleed Tijger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  199,-
 • Quick view

  Ferm Living Shell Wand / Vloerkleed Multi

  Het Ferm Living Shell Wand / Vloerkleed Multi geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  99,-
 • Quick view

  Ferm Living Wand / Vloerkleed Luipaard

  Het Ferm Living Wand / Vloerkleed Luipaard geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  199,-
 • Quick view

  Ferm Living Wand / Vloerkleed IJsbeer

  Het Ferm Living Wand / Vloerkleed IJsbeer geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  199,-
6 Resultaten