16 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Explore

  Life Time Vloerkleed Explore maakt de slaapkamer van deze LIFETIME Kidsrooms serie helemaal compleet. Het heeft een donkergrijze kleur gecombineerd met lichtgrijze rondjes welke erin geweven zijn.
  36,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Little Dreamer

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een ronde vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
  128,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Tiger

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Tiger geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een vorm van een tijger. Het gaat jarenlang mee.
  103,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Sebra

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Sebra geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een vorm van een zebra. Het gaat jarenlang mee.
  103,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Princess Vloerkleed Diamond

  Het LIFETIME Kidsrooms Princess Vloerkleed Diamond geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een diamantvorm. Het gaat jarenlang mee.
  145,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een rechte vorm. Het gaat jarenlang mee.
  128,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Trees

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Trees geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
  128,-
 • Quick view

  Life Time Mountain Trip Vloerkleed Geel

  Het Life Time Mountain Trip Vloerkleed Geel geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
  128,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Zigzag Vloerkleed

  Het LIFETIME Kidsrooms Zigzag Vloerkleed geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Mountain Trip Vloerkleed Roze

  Het LIFETIME Kidsrooms Mountain Trip Vloerkleed Roze geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
  128,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Princess Vloerkleed Dots

  Het LIFETIME Kidsrooms Princess Vloerkleed Dots geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een ronde vorm. Het gaat jarenlang mee.
  145,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Banana Leaf

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Banana Leaf geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een vorm van een bananenblad.
  113,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Zwarte Beer

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Zwarte Beer staat erg leuk op de kinderkamer en is gemaakt van kwalitatief materiaal. Het leuke van dit vloerkleed is dat ermee gespeeld kan worden en dat is uiteraard helemaal te gek!
  109,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Stars 3D Effect

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Stars geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed warvan de sterren met de hand gemaakt zijn, is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed 3D Effect

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een ronde vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
16 Resultaten
Trustpilot