Sebra vloerkleden kinderkamer

Maak de kamer van je kind helemaal compleet met een Sebra vloerkleed. Wij verkopen Sebra vloerkleden in allerlei vormen en afmetingen. Sommige vloerkleden zijn rond, andere langwerpig. Elk Sebra vloerkleed voor de kinderkamer is met grote zorg en toewijding ontworpen. Het design is hip en tegelijkertijd heel origineel.

Lees meer...

Een rond vloerkleed van Sebra

Een rond vloerkleed van Sebra is een echte aanrader. Vaak is een rond vloerkleed van Sebra uitvoerd in verschillende kleuren die heel mooi met elkaar matchen. Veel ronde vloerkleden van Sebra zijn versierd met mooie figuurtjes. Een rond vloerkleed van Sebra staat heel leuk onder bijvoorbeeld een bed of ledikant. Met zo’n vloerkleed ziet de kamer er een stuk knusser uit. Bovendien is een Sebra vloerkleed lekker warm onder je voeten.

Over Sebra

Veel kinderkameraccessoires van het Deense merk Sebra zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en hout. Sebra vloerkleden en andere accessoires stralen altijd iets van nostalgie uit. Veel accessoires van Sebra zijn gemaakt met ouderwetse handwerktechnieken als haken en breien. Naast kinderkameraccessoires, verkopen wij ook speelgoed van Sebra. Denk bijvoorbeeld aan mooie, gehaakte poppen. Dankzij het gebruik van mooie, zachte kleuren zien speelgoed en accessoires van Sebra er extra sfeervol uit. Vloerkleden van Sebra en andere items bestel je snel en eenvoudig via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je ervan verzekerd bent dat je nooit teveel betaalt. Wij vinden het belangrijk dat je snel van je aankoop kunt genieten. Hierdoor bezorgen wij jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Over het algemeen doen wij de bestelling direct op de post, mits wij nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen. Jij krijgt de bestelde items dan al de volgende dag thuisgestuurd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Vloerkleed

    Met het stijlvolle Sebra Vloerkleed vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items van Sebra.
    119,95
1 Resultaten