Flexa zitzakken & poefs kinderkamer

Maak de kinderkamer compleet met leuke Flexa zitzakken of poefs. Je creëert hiermee heel gemakkelijk extra zitplekjes voor vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Een Flexa zitzak of poef is een comfortabele zitmeubel en geeft de kinderkamer ook extra sfeer en vrolijkheid. Onze Flexa zitzakken zijn bedrukt met kleurrijke figuurtjes en prints die helemaal passen bij de belevingswereld van een kind. Natuurlijk is een Flexa zitzak of poef ook heel goed te gebruiken in de woonkamer.

Lees meer...

Een ronde Flexa zitzak

In veel gevallen heeft een Flexa zitzak voor de kinderkamer een mooie, ronde vorm. Meestal heeft deze Flexa zitzak een diameter van 60 cm. De zitzak is vaak zo’n 30 cm hoog. In veel gevallen is de hoes afneembaar en uit te wassen in de wasmachine. Dit soort informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Flexa

Zoals de naam Flexa al veronderstelt, zijn Flexa meubels heel flexibel te gebruiken. Meestal zijn deze op allerlei manieren te gebruiken. Veel Flexa meubels hebben meerdere verstelopties. Een Flexa bureau is bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar en heeft een kantelbaar bureaublad. Daarnaast staat een Flexa bureau vaak op wieltjes, zodat je het gemakkelijk naar andere ruimtes verplaatst. Naast Flexa meubels verkopen wij ook accessoires voor de kinderkamer, waaronder beddengoed, opbergbakken en speelgordijnen. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Flexa en koop accessoires in dezelfde stijl als jouw uitgekozen Flexa poef of zitzak. Jouw gewenste Flexa poef of zitzak voor de kinderkamer bestel je eenvoudig online via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste schikt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Safari Zitzak Gestreept

  Deze Flexa Safari Zitzak Gestreept ziet er vrolijk uit en steelt de show in de kamer van je kindje. De zitzak wordt geleverd inclusief vulling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  79,-
 • Quick view

  Flexa Zitzak Forest

  Flexa Zitzak Forest is vormbaar en biedt optimale ondersteuning zodat het comfortabel zit. De bovenzijde is voorzien van een print en de zijkant heeft een stippendesign. De hoes is afneembaar en wasbaar.
  79,-
 • Quick view

  Flexa Princess Zitzak

  De Flexa Princess Zitzak is vormbaar en biedt optimale ondersteuning zodat het comfortabel zit. De bovenzijde is voorzien van een print en de zijkant heeft een unikleur. De hoes is afneembaar en wasbaar.
  79,-
 • Quick view

  Flexa Heroes Zitzak

  De Flexa Heroes Zitzak is vormbaar en biedt optimale ondersteuning zodat het comfortabel zit. De bovenzijde is voorzien van een print en de zijkant heeft een unikleur. De hoes is afneembaar en wasbaar.
  79,-
4 Resultaten