Laessig zitzakken & poefs kinderkamer

Een Laessig poef of zitzak is een mooie aanvulling voor de kinderkamer. Op een kinderkamer poef van Laessig kan je kindje heerlijk relaxen. Een kinderkamer poef van Laessig is ook handig als extra zitplekje, bijvoorbeeld als er vriendjes of vriendinnetjes komen spelen. Verder ziet een Laessig poef er heel leuk uit en geeft deze de kinderkamer extra sfeer en kleur. De vormgeving van veel Laessig poefs is vaak heel bijzonder. Sommige poefs zien er bijvoorbeeld uit als een slak. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Laessig zitzakken en poefs voor de kinderkamer!

Lees meer...

Het materiaal van Laessig poefs voor de kinderkamer

Laessig poefs voor de kinderkamer hebben vaak een afneembare hoes van katoen. Deze hoes is meestal prima uit te wassen in de wasmachine. De binnenkant van Laessig poefs voor de kinderkamer is meestal van ander materiaal gebruikt, bijvoorbeeld polyester.

Over Laessig

Naast poefs voor de kinderkamer, verkopen wij uiteenlopende producten van Laessig, zoals kindertassen, verzorgingstassen, plastic bordjes en bekers, lunchboxen, slabbetjes, knuffels en zelfs kleertjes. Ons assortiment van Laessig is heel gevarieerd! Laessig ontwerpt fraaie, functionele producten die lang mooi blijven. Leven met bezieling en stijl” is het motto van Laessig. Een verzorgingstas van Laessig ziet er bijvoorbeeld heel stijlvol uit, maar is daarnaast ook heel praktisch. Zo’n tas is meestal ingedeeld in meerdere, handige vakjes een geïsoleerde bekerhouder. Lekt de fles of beker in de tas, dan is de kans dat andere spulletjes in de tas nat worden, minder groot. Laessig producten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Als je ze eenmaal hebt, wil je ze niet meer missen! Bestel jouw gewenste kinderkamer poef van Laessig online via Babypark.nl en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker wee dat je niet teveel voor de poef betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Laessig Garden Explorer Pouf Snail Blue

    De Laessig Garden Explorer Pouf Snail Blue is een echte blikvanger in elke kinderkamer. Met het comfortabele vloerkussen kan je kindje heerlijk ontspannen en spelen.
    44,95
1 Resultaten
Trustpilot