Bopita

Bopita Kids

Het Nederlandse bedrijf Bopita beschikt over meubilair in allerlei soorten stijlen zoals modern, landelijk, romantisch of stoer. Ook zijn er meubels die uitgebouwd kunnen worden en zo dus met je kindje meegroeien. Dit merk beschikt over en babylijn en een juniorlijn. Wanneer je een babykamer hebt van Bopita dan is de kans groot dat van dezelfde stijl ook een kinderkamer is.

Lees meer...

Kwalitatief en praktisch

De Bopita meubels beschikken over kwalitatief materiaal waardoor je er heel lang plezier van hebt. Al het meubilair is afgewerkt met lak wat niet schadelijk is voor kinderen. Ieder meubel beschikt over veel opbergruimte waardoor het zeer praktisch is en dus spullen goed opgeborgen kunnen worden.

Lees minder...
168 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Boekenkast Whitewash

  De Bopita Basic Wood Boekenkast Whitewash beschikt over verschillende opbergruimten en is een praktische kast in elke tienerkamer. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het meubel lang mee gaat.

  385,-

  339,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Ladeblok

  Het Bopita Basic Wood Ladeblok is een praktisch kastje wat beschikt over twee opbergvakken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is ideaal om naast het bed te zetten en zo heb je alles bij de hand.
  119,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kinderstoeltje

  De Bopita Mix & Match Kinderstoeltje heeft een origineel design en is vervaardigd van kwalitatief MDF. Het is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 tot 8 jaar. Zo heeft je kindje een stoel voor zichzelf.

  79,-

  69,-

 • Quick view

  Bopita Merel Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Merel Kledingkast 2-Deurs Wit is een praktische kast in de elk type kinderkamer. De kast heeft een strakke en eigentijdse look en is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  649,-

  519,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Nachtkastje

  Het Bopita Mix & Match Nachtkastje is een praktisch kastje wat beschikt over een opberglade met daaronder een opbergplank. Het is ideaal om naast het bed te zetten. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  149,-
 • Quick view

  Bopita Camille Kledingkast XL Wit 3-Deurs

  De Bopita Camille Kledingkast XL Wit 3-Deurs is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  1.315,-

  1.189,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Charlotte Bed Wit 90 x 200 cm heeft een stijlvolle uitstraling en kenmerkt zich aan de sierlijke omlijsting op het hoofdbord en voetenbord. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal. Word met lattenbodem geleverd.

  585,-

  529,-

 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm

  De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het matras is voorzien van een afneembaar tijk zodat deze hoes wasbaar is in de wasmachine.
  99,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Compactbed 90 x 200 cm

  Het Bopita Basic Wood Compactbed 90 x 200 cm is een praktisch bed wat voorzien is van een uitvalbeveiliging. Het is wat hoger als een standaard 1-persoonsbed zodat er speelgoedbakken onder geschoven kunnen worden.

  429,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bakje Mini

  Het Bopita Basic Wood Bakje Mini past in verschillende meubels van de Basic Wood serie. Aan de voorkant is het bakje voorzien van een gat zodat het eenvoudig uit het meubel schuift. De voorkant heeft een cijferstempel.
  29,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Wandelement 7-Vaks

  De Bopita Basic Wood Wandelement 7-Vaks is praktisch en ziet heeft een speelse look door de verschillende grootte vakjes. Als optie kunnen er losse bakjes in om het meer eigen te maken. Onmisbaar in de tienerkamer!
  99,-
 • Quick view

  Bopita Belle Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Belle Bedlade 90 x 200 cm is een praktische aanvulling bij het bed van deze serie. Je kan er een opberglade of bedlade van maken. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat het lang mee gaat!
  195,-
 • Quick view

  Bopita Diva Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Diva Bedlade Wit 90 x 200 cm is gemakkelijk onder het divabed vandaan te schuiven door middel van de wieltjes. Je kan de lade als opberglade en bedlade gebruiken. Een praktische uitbreiding op het bed!
  249,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Corsica Kledingkast 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer.

  795,-

  719,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast Wit 4-Deurs

  De Bopita Corsica Kledingkast Wit 4-Deurs is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer. Voorzien van twee greeploze deuren met soft-close systeem.

  1.259,-

  1.119,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Corsica Bedlade Wit 90 x 200 cm is gemakkelijk onder het bed vandaan te schuiven door middel van de wieltjes. Je kan de lade als opberglade en bedlade gebruiken. Een praktische uitbreiding op het bed!

  249,-

  219,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bed 90 x 200 cm

  De Bopita Basic Wood Bed 90 x 200 cm is een mooi bed in een robuuste vormgeving. Aan beide kanten bevinden zich uitvalbeschermers. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  379,-
 • Quick view

  Bopita Levi Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Levi Kledingkast 2-Deurs Wit heeft een tijdloze en Scandinavische vormgeving. De kledingkast is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van kan hebben.

  695,-

  629,-

 • Quick view

  Bopita Levi Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Levi Kledingkast 3-Deurs Wit heeft een tijdloze en Scandinavische vormgeving. De kledingkast is gemaakt van kwalitatief MDF. De kast heeft een indeling van 9 legplanken en 3 roedes.

  995,-

  899,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bureau

  Het Bopita Basic Wood Bureau is een mooi en bureau wat in de grote of kleine kinderkamer past. Het is een kwalitatief bureau met een mooie afwerking en past in elk type interieur. Beschikt over drie opbergvakken.
  263,-
 • Quick view

  Bopita Levi Bed Wit 120 x 200 cm

  Het Bopita Levi Bed Wit 120 x 200 cm kenmerkt zich aan het Scandinavische design wat met allerlei stijlen gecombineerd kan worden. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  539,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bed Wit 120 x 200 cm

  De Bopita Mix & Match Bed Wit 120 x 200 cm is een kwalitatief bed in een origineel design. Het wordt geleverd met een lattenbodem. Het hoofdbord is hoger als het voetenbord waardoor het een leuke uitstraling krijgt.

  455,-

  409,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin Wit is een praktisch en extra hoog bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  865,-

  679,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  899,-
168 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7