26 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end
26 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end

Gautier Kids

 

Met Gautier Kids meubels richt je met een gemak een kinder- of tienerkamer in. Gautier Kids meubels hebben een mooie stoere look. De ontwerpen zijn redelijk rechttoe rechtaan. Tegelijkertijd zijn veel Gautier Kids meubels in mooie, warme tinten gelakt, zoals taupe. Gautier Kids meubels hebben echt een eigen stijl. Dat maakt deze meubels heel bijzonder.

 

Allerlei soorten Gautier kasten

De meeste Gautier Kids linnenkasten bieden lekker veel opbergruimte. Wij verkopen ook regelmatig Gautier hoekkasten. Deze kasten zijn ideaal om in een hoek zetten. Meestal hebben wij ook Gautier Kids nachtkastjes, boekenkasten en ladekasten van dezelfde stijl in ons assortiment. Het is een aanrader om de complete kamer in te richten met Gautier Kids meubels uit dezelfde collectie, zodat alles mooi bij elkaar past.

 

Gautier halfhoogslapers

Onze Gautier Kids (half)hoogslapers zijn ideaal omdat ze veel opbergruimte bieden. Onder het bed van een Gautier Kids halfhoogslaper zitten vaak veel planken en laden. Zo benut je de beschikbare ruimte uitstekend. Extra opbergruimte is natuurlijk altijd handig.