5 Resultaten
5 Resultaten

Ibiza Bloom

 

Pimp de kamer van jouw dochter op met de leukste Ibiza Bloom producten. Met Ibiza Bloom ziet de slaapkamer er een stuk sfeervoller uit. De kleur roze kenmerk de serie Ibiza Bloom. Echt voor meisjes dus!

 

Over Ibiza Bloom

Met Ibiza Bloom producten stel je de leukste meisjeskamer samen. De accessoires zijn voornamelijk roze en wit, met enkele lichtgrijze accenten. Op de producten komen soms anjerachtige bloempjes terug. Fabrikant Life Time heeft al jarenlang ervaring met het maken van meubels en bijbehorende accessoires voor kinderkamers. Inmiddels is Life Time uitgegroeid tot een specialist op dit gebied. Life Time dompelt zich helemaal onder in de wereld van het kind en schept nieuwe, fantasierijke werelden. “Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben”, is het motto van Life Time. Ibiza Bloom straalt dan ook veel plezier en vrolijkheid uit.

 

Bestel online

De leukste Ibiza Bloom producten bestel je heel gemakkelijk online via deze webshop. Bestel je op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direc onlinet? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Dan kun je direct beginnen met het pimpen van de slaapkamer van je dochter!