6 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedlade Voor Kajuitbed

  Met de LIFETIME Kidsrooms Bedlade Voor Kajuitbed creëer je meer opbergruimte onder het kajuitbed. De bedlade is voorzien van wieltjes waardoor het handig onder het bed is te schuiven.
  234,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Luxe kan vele jaren mee. Daarnaast over een luxe lattenbodem wat extra comfort biedt. Creëer het bed naar jou stijl om verschillende modules er onder te schuiven die los te bestellen zijn.
  683,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed kan vele jaren mee. Daarnaast wordt het bed geleverd met een rollattenbodem. Creëer het bed naar jou stijl om verschillende modules er onder te schuiven die los te bestellen zijn.
  628,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Logeerbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Logeerbed past onder het kajuitbed van LIFETIME Kidsrooms en is eenvoudig onder het bed vandaan te schuiven. Het is een ideale uitbreiding en het kost geen extra ruimte in de slaapkamer.
  277,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Climb & Slide Kajuitbed

  De LIFETIME Kidsrooms Climb & Slide Kajuitbed is een kwalitatief grenen bed met verschillende mogelijkheden. Het kajuitbed is iets hoger dan een standaard eenpersoonsbed en wordt geleverd met rollattenbodem
  1.014,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Climb & Slide Kajuitbed Luxe

  De LIFETIME Kidsrooms Climb & Slide Kajuitbed Luxe is een kwalitatief grenen bed met verschillende mogelijkheden. Het bed is iets hoger dan een standaard eenpersoonsbed en wordt geleverd met luxe lattenbodem.

  Normale prijs: 1.069,-

  Special Price 962,10

6 Resultaten
Trustpilot