8 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Bedlade Voor Kajuitbed

  Met de Life Time Bedlade Voor Kajuitbed creëer je meer opbergruimte onder het kajuitbed. De bedlade is voorzien van wieltjes waardoor het handig onder het bed is te schuiven.
  205,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Luxe

  Het Life Time Kajuitbed Luxe kan vele jaren mee. Daarnaast over een luxe lattenbodem wat extra comfort biedt. Creëer het bed naar jou stijl om verschillende modules er onder te schuiven die los te bestellen zijn.
  603,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed

  Het Life Time Kajuitbed kan vele jaren mee. Daarnaast wordt het bed geleverd met een rollattenbodem. Creëer het bed naar jou stijl om verschillende modules er onder te schuiven die los te bestellen zijn.
  551,-
 • Quick view

  Life Time Logeerbed

  Het Life Time Logeerbed past onder het kajuitbed van Life Time en is eenvoudig onder het bed vandaan te schuiven. Het is een ideale uitbreiding en het kost geen extra ruimte in de slaapkamer.
  238,-
 • Quick view

  Life Time Kastmodule voor Kajuitbed

  De Life Time Kastmodule voor Kajuitbed is een optioneel meubel om onder het kajuitbed te schuiven. Dit meubel is voorzien van twee deuren en twee laden en wordt zonder handvatten geleverd.
  519,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Whitewash

  Dit kajuitbed is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule. Het bed is gemaakt van grenenhout.
  1.060,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Luxe Whitewash

  Het Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Luxe Whitewash is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule.
  1.137,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Opbergmodule

  it kajuitbed is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule. Boven voorzien van een mooi dakmodule.
  1.466,-
8 Resultaten