Life Time My Hangout

De My Hangout-serie van Life Time is speciaal ontworpen voor jonge avonturiers. Slapen in My Hangout avonturenbed is al een belevenis op zich. Je ligt in een huisje, onder een echte zolderruimte.

Lees meer...

My Hangout avonturenbed

De zolderruimte is een afgesloten gedeelte waarin je spannende avonturen beleeft. Kom hier even tot rust en maak er nieuwe plannen. Kijk door het dakraam om de omgeving in de gaten te houden. Vergeet beneden niet de bloemetjes in de bloembakken water te geven! Vind je het huisje niet meer leuk, dan tover je het My Hangout avonturenbed gewoon om in een basisbed.

My Hangout dekbedovertrek

Plaats boven onder het dakraam een bordje met de tekst “My Hangout”. Maak het bed tenslotte compleet met een bijpassend My Hangout dekbedovertrek met houtprint en geniet van jouw prachtige, nieuwe onderkomen!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout is een bed met twee ruimten waarvan bovenin een slaapruimte en eronder een speelruimte of opbergruimte. Een bed waar je veel avondturen kan beleven en lang mee gaat.

  1.907,-

  1.880,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Avonturenbed Hangout

  De Hangout is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Avonturenbed Hangout Luxe

  De Hangout is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hangout Trap Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Hangout Trap Wit Gelakt is een handige trap welke is voorzien van vier traptreden. De trap is gemaakt van kwalitatief grenenhout en is zeer stevig. Speciaal ontworpen voor de Hangout.
  179,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beschermverhoging Hangout

  De beschermverhoging is speciaal ontworpen voor het avonturenbed. Het zorgt ervoor dat je kleintje niet op het dak kan klimmen.
  113,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Wit Gelakt is een stapelbed waar het bovenste bed ook als speelruimte gebruikt kan worden. Via de trap aan de zijkant kan je in het bovenste bed komen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.

  2.308,-

  2.110,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedverkleiner / Vouwmatras

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedverkleiner / Vouwmatras is speciaal ontworpen voor het bovenste gedeelte van avonturenbed. Het matras kan als bedverkleiner en speelmatras gebruikt worden.

  146,-

  141,-

8 Resultaten
Trustpilot