Neyt Kids

Richt de kamer van je kind in met mooie Neyt meubels. Over het algemeen hebben Neyt meubels een warme uitstraling. Dit komt door de warme houttinten. Bekijk deze pagina en laat je verrassen door alle sfeervolle ontwerpen. Lees meer...

Materiaal en andere details

Veel Neyt Kids meubels zijn gemaakt van spaanderplaat met een fineerlaag. Hierdoor zijn deze meubels extra stevig. De laden van Neyt Kids kasten en andere meubels hebben sterke geleiders. Ook dit zorgt voor een extra goede kwaliteit. Alle Neyt Kids meubels voldoen aan de Europese veiligheidsnormering.

Losse Neyt Kids meubels of complete kamer

Het is een aanrader om de hele kamer in te richten met Neyt Kids meubels van dezelfde serie, zodat alles mooi één geheel vormt. Je kunt ook overwegen om een complete Neyt Kids kamer te kopen. Alle benodigde meubels heb je dan meteen compleet. Bestel vandaag nog de Neyt Kids meubels van je wensen online via onze webshop en laat je aankoop door ons thuis bezorgen.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Neyt Nina Wintereik Nachtkastje Zand

  Het Nina Wintereik Nachtkastje Zand is van het merk Neyt en zorgt ervoor dat de kinderkamer een warme uitstraling krijgt. Het kastje is voorzien van twee laden welke de nodige opbergruimte bieden.

  111,-

  75,-

 • Quick view

  Neyt Liam Linnenkast 2-Deurs Grijs

  De Liam linnenkast van het merk Neyt is een prachtige linnenkast en heeft een grijze look wat deze kast uniek maakt!

  259,-

  169,-

 • Quick view

  Neyt Rob Nachtkastje Grijs

  Het Neyt Rob Nachtkastje Grijs is een leuk en handig nachtkastje voor bij het bed of onder het bureau. Voorzien van twee laden welke de nodige opbergruimte bieden.
  97,-
 • Quick view

  Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm

  Het Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm is zeer strak en de kleur geeft dit bed een klassieke uitstraling. Met dit bed kun je vele kanten op en er kunnen allerlei kleuren bij gecombineerd worden.
  309,-
 • Quick view

  Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs biedt zeer veel opbergruimte en creëert een warme look in de slaapkamer.
  309,-
5 Resultaten