Neyt Kids

Richt de kamer van je kind in met mooie Neyt meubels. Over het algemeen hebben Neyt meubels een warme uitstraling. Dit komt door de warme houttinten. Bekijk deze pagina en laat je verrassen door alle sfeervolle ontwerpen. Lees meer...

Materiaal en andere details

Veel Neyt Kids meubels zijn gemaakt van spaanderplaat met een fineerlaag. Hierdoor zijn deze meubels extra stevig. De laden van Neyt Kids kasten en andere meubels hebben sterke geleiders. Ook dit zorgt voor een extra goede kwaliteit. Alle Neyt Kids meubels voldoen aan de Europese veiligheidsnormering.

Losse Neyt Kids meubels of complete kamer

Het is een aanrader om de hele kamer in te richten met Neyt Kids meubels van dezelfde serie, zodat alles mooi één geheel vormt. Je kunt ook overwegen om een complete Neyt Kids kamer te kopen. Alle benodigde meubels heb je dan meteen compleet. Bestel vandaag nog de Neyt Kids meubels van je wensen online via onze webshop en laat je aankoop door ons thuis bezorgen.Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Neyt Verdi Boekenkast Groen / Naturel

  De Neyt Verdi Boekenkast Groen / Naturel is een leuke aanvulling bij de kamer van deze serie. Het beschikt over twee opbergladen en twee opbergplanken. Het kastje is gemaakt van kwalitatief MDF met een fineerlaag erover.
  193,-
 • Quick view

  Neyt Stan Bed Grijs / Wit 90 x 200 cm

  Het Neyt Stan Bed Grijs / Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat beschikt over twee kleuren. Het hoofdbord is hoger dan de achterzijde van het bed. Een bed in een tijdloze look waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  158,-
 • Quick view

  Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 120 x 200 cm

  Het Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 120 x 200 cm is een kwalitatief bed wat beschikt over twee kleuren. Het hoofdbord is hoger dan de achterzijde van het bed. Een bed in een tijdloze look waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  183,-
 • Quick view

  Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 90 x 200 cm

  Het Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat beschikt over twee kleuren. Het hoofdbord is hoger dan de achterzijde van het bed. Een bed in een tijdloze look waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  158,-
23 Resultaten