23 Resultaten
 • Quick view

  Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 90 x 200 cm

  Het Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat beschikt over twee kleuren. Het hoofdbord is hoger dan de achterzijde van het bed. Een bed in een tijdloze look waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  158,-
 • Quick view

  Neyt Stan Bed Grijs / Wit 90 x 200 cm

  Het Neyt Stan Bed Grijs / Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat beschikt over twee kleuren. Het hoofdbord is hoger dan de achterzijde van het bed. Een bed in een tijdloze look waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  158,-
 • Quick view

  Neyt Verdi Boekenkast Groen / Naturel

  De Neyt Verdi Boekenkast Groen / Naturel is een leuke aanvulling bij de kamer van deze serie. Het beschikt over twee opbergladen en twee opbergplanken. Het kastje is gemaakt van kwalitatief MDF met een fineerlaag erover.
  193,-
 • Quick view

  Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 120 x 200 cm

  Het Neyt Verdi Bed Groen / Naturel 120 x 200 cm is een kwalitatief bed wat beschikt over twee kleuren. Het hoofdbord is hoger dan de achterzijde van het bed. Een bed in een tijdloze look waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  183,-
23 Resultaten