Flexa boekenkasten

Waar leg je voorleesboekjes of schoolboeken neer? Koop een mooie, Flexa boekenkast. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Flexa boekenkasten voor een tienerkamer of kinderkamer aan. Flexa boekenkast zijn van goede kwaliteit en zien er heel mooi uit. Veel Flexa boekenkasten zijn gemaakt in een mooie, grenen look. Je kunt kiezen voor brede of smalle Flexa boekenkasten. Vaak kun je bij ons ook terecht voor een Flexa schappenkast. Een Flexa schappenkast bestaat uit meerdere vakken van verschillende grootte. In zo’n kast kun je boeken leggen en andere spulletjes. Een Flexa schappenkast is heel goed te combineren met een Flexa bureau.

Lees meer...

Een Flexa boekenkast combineren

Het is een aanrader om bij de Flexa boekenkast ook andere meubels uit dezelfde serie aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een Flexa kast, bureau of bed. Bekijk ons complete assortiment van Flexa om te zien of jouw gewenste boekenkast van Flexa een onderdeel is van een serie. Het leuke van meubels van dezelfde serie is dat deze perfect bij elkaar passen.

Over Flexa

Flexa meubels hebben vaak veel verstelopties en zijn ook met veel dingen te combineren. Vandaar de naam ‘Flexa’. Zo is een Flexa bureau bijvoorbeeld in meerdere hoogtes te verstellen, staat het op wieltjes en is het bureaublad kantelbaar. Jouw gewenste Flexa boekenkast of schappenkast bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling spoedig bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. In veel gevallen is het mogelijk om de bestelde meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast

  De Flexa Cabby Boekenkast is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  219,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank

  De Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  179,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement White

  Het Flexa Classic Kastelement White is gemaakt van hoogwaardig Noordse dennen materiaal. Daarnaast is dit kastelement perfect te combineren met de andere ladekasten en kasten uit het Flexa assortiment.
  229,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken

  Het Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken Wit / Grenen Wit wordt geleverd inclusief montage materiaal. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Praktisch in gebruik!

  Normale prijs: 209,-

  Special Price 199,-

 • Quick view

  Flexa Shelfie Schappenkast Wit Combi 5

  De Flexa Shelfie Schappenkast Wit Combi 5 wordt gedemonteerd geleverd inclusief montagemateriaal. De schappenkast is praktisch in gebruik en beschikt over voldoende opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  819,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kast Greywash 1-Deur

  De Flexa Classic Kast Greywash 1-Deur is een handige kast wat voor opbergruimte zorgt. Het beschikt over 6 opbergvakken en onderin bevind een deur voor twee opbergvakken. De kast is vervaardigd van grenenhout.
  469,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  359,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Extra Plank

  De Flexa Shelfie Extra Plank is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Verder is de plank gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De extra plank is praktisch in gebruik.
  40,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  549,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Boekenkast Wit

  De Flexa Shelfie Boekenkast Wit is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast beschikt over voldoende opbergruimte. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  110,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Laag

  De Flexa Popsicle Boekenkast Laag is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.

  479,-

  476,10

 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  278,10
 • Quick view

  Flexa Shelfie Kast Wit

  De Flexa Shelfie Kast Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de praktische kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Voorzien van een stijlvol design.
  329,-
 • Quick view

  Flexa Classic Schappenkast Greywash

  De Flexa Classic Schappenkast Greywash is een praktische kast wat eventueel ook met een studiebureau gecombineerd kan worden. Het beschikt over allerlei vakken in verschillende groottes.
  659,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  206,10
 • Quick view

  Flexa Shelfie Maxi Boekenkast

  De Flexa Shelfie Maxi Boekenkast beschikt over voldoende opbergruimte en is praktisch in gebruik. Verder is de boekenkast gemaakt van hoogwaardig MDF en vurenhout. De boekenkast is praktisch in gebruik.
  429,-
16 Resultaten
Trustpilot