Flexa boekenkasten

Waar leg je voorleesboekjes of schoolboeken neer? Koop een mooie, Flexa boekenkast. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Flexa boekenkasten voor een tienerkamer of kinderkamer aan. Flexa boekenkast zijn van goede kwaliteit en zien er heel mooi uit. Veel Flexa boekenkasten zijn gemaakt in een mooie, grenen look. Je kunt kiezen voor brede of smalle Flexa boekenkasten. Vaak kun je bij ons ook terecht voor een Flexa schappenkast. Een Flexa schappenkast bestaat uit meerdere vakken van verschillende grootte. In zo’n kast kun je boeken leggen en andere spulletjes. Een Flexa schappenkast is heel goed te combineren met een Flexa bureau.

Lees meer...

Een Flexa boekenkast combineren

Het is een aanrader om bij de Flexa boekenkast ook andere meubels uit dezelfde serie aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een Flexa kast, bureau of bed. Bekijk ons complete assortiment van Flexa om te zien of jouw gewenste boekenkast van Flexa een onderdeel is van een serie. Het leuke van meubels van dezelfde serie is dat deze perfect bij elkaar passen.

Over Flexa

Flexa meubels hebben vaak veel verstelopties en zijn ook met veel dingen te combineren. Vandaar de naam ‘Flexa’. Zo is een Flexa bureau bijvoorbeeld in meerdere hoogtes te verstellen, staat het op wieltjes en is het bureaublad kantelbaar. Jouw gewenste Flexa boekenkast of schappenkast bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling spoedig bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. In veel gevallen is het mogelijk om de bestelde meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  399,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Laag

  De Flexa Popsicle Boekenkast Laag is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  529,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  359,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  269,-
4 Resultaten
Trustpilot