Manis-h boekenkasten

Maak de slaapkamer voor je kind compleet met een mooie Manis-h boekenkast. Manis-h boekenkasten zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Veel boekenkasten hebben een tijdloos design. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Manis-h boekenkasten.

Lees meer...

Het materiaal

Manis-h boekenkasten zijn van goede kwaliteit. Van deze boekenkasten kun je nog lang plezier hebben. De meeste Manis-h boekenkasten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Specifieke details vind je terug in de productbeschrijvingen.

Over Manis-h

Manis-h is een Deens merk van mooi en kwalitatief goede meubels voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. De Scandinavische designs van Manis-h komen heel sfeervol over. Manis-h speelt soms in op de rijke fantasiewereld van kinderen. De Manis-h boekenkasten en andere meubels variëren in kleur en stijl.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White

    De Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White kan je perfect uitbreiden en combineren met de Manis-h kasten, ladekasten en planken. Verder is de boekenkast gemaakt van hoogwaardig MDF en massief beuken materiaal.
    259,-
1 Resultaten
Trustpilot