175 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  Kidsmill Levi Kledingkast 2-Deurs Naturel Eiken

  De Kidsmill Levi Kledingkast 2-Deurs Naturel Eiken heeft voldoende opbergruimte. Verder beschikt de kast dankzij de verfijnde groeven in de fronten, samen met de metalen pootjes over een frisse en moderne look.

  836,-

  759,99

 • Quick view

  Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 3-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een strak design. De lederen handgrepen zijn leuke details. De praktische indeling zorgt ervoor dat er veel opgeborgen kan worden.

  549,-

  466,65

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Kledingkast 2-Deurs Zwart / Oak

  De Europe Baby Sterre Kledingkast 2-Deurs Zwart / Oak is praktisch in gebruik. Dankzij soft closing kun je deze weer geruisloos sluiten. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt stevig aan.

  709,99

  649,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal en de deuren zijn voorzien van het een 'Push open' systeem.

  657,-

  599,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De deuren zijn voorzien van het "Push open" systeem.

  813,-

  739,99

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 2-Deurs is een kast in een Scandinavisch en stijlvol design met deuren met een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  549,-

  460,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. De kledingkast is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  699,-

  594,15

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 3-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over deuren met daarop een blanke handgreep. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  779,-

  687,20

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Grijs

  Een Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Grijs uit de Savigno serie. De linnenkast beschikt over twee deuren en drie laden, ideaal om al je spulletjes van je kindje in op te bergen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  992,-

  897,-

 • Quick view

  Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 2-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een strak design. De lederen handgrepen zijn leuke details.

  349,-

  296,65

 • Quick view

  Europe Baby Evy Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Europe Baby Evy Kledingkast 2-Deurs Wit is praktisch in gebruik. Dankzij de vele opbergruimte kan je alle spullen van je kindje kwijt. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal.

  439,99

  399,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Wit Zonder Kruis

  De Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Wit Zonder Kruis is een stijlvolle kledingkast 2-Deurs uit de Savigno serie. De linnenkast beschikt over twee deuren waarin twee vlakken zijn verwerkt.

  880,-

  797,-

 • Quick view

  Bopita Mika Kledingkast 3-Deurs Wit / Eiken

  De Bopita Mika Kledingkast 3-Deurs Wit / Eiken is een stijlvolle kledingkast welke beschikt over voldoende opbergruimte; drie vaste legplanken, twee hangroedes en zeven in hoogte verstelbare legplanken.
  1.049,-
 • Quick view

  Bopita Mika Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken

  De Bopita Mika Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken is een stijlvolle kast welke beschikt over voldoende opbergruimte. De kast beschikt over een vaste legplank, een hangroede en een in hoogte verstelbare legplank.

  659,-

  560,15

 • Quick view

  Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Zwart

  De Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Zwart is stijlvol én praktisch. De kast is voorzien van genoeg opbergruimte zodat je alle spulletjes van je kindje op kan bergen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  220,-

  199,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt II Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Europe Baby Sylt II Kledingkast 2-Deurs Wit beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van de Europe Baby Sylt II kamer. Deuren en lade zijn voorzien van soft close.

  401,49

  364,99

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden

  De Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden kenmerkt zich door de strakke vormgeving waardoor de kast in elke kamer tot zijn recht komt. De Ralph 2-Deurs kast is voorzien van een stijlvol design.

  774,-

  599,99

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden Wit

  De Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden Wit is een stijlvolle kast dat zich kenmerkt door de strakke vormgeving waardoor de kast in elke kamer tot zijn recht komt. De kast is praktisch in gebruik.

  774,-

  599,99

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Opberglade Voor Kledingkast Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Opberglade Voor Kledingkast Wit Gelakt is gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Daarnaast beschikt de praktische opberglade over voldoende opbergruimte voor kleding of andere spullen.
  149,-
 • Quick view

  Bopita Nora Kledingkast 3-Deurs Mat Zwart / Naturel

  De Bopita Nora Kledingkast 3-Deurs Mat Zwart / Naturel beschikt over 3 vaste legplanken, 3 hangroedes en 6 in hoogte verstelbare legplanken. De kast gemaakt van hoogwaardig materiaal. Praktisch in gebruik.
  829,-
 • Quick view

  Europe Baby Sarah Kledingkast 2-Deurs

  De stijlvolle Europe Baby Sarah Kledingkast 2-Deurs is een praktische kast voor de babykamer. De legplanken en de hangroedes zorgen ervoor dat je alle babyspullen netjes en overzichtelijk op kunt bergen.
  199,99
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kledingkast White / Natural 2-Deurs

  Het BLN Kids Sacha Kledingkast White / Natural 2-Deurs heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten.De kledingkast beschikt over veel opbergruimte.
  419,-
 • Quick view

  Kidsmill Brent Kledingkast 2-Deurs Oldwood

  Een praktische en ruime kledingkast in de kleur Grijs, passend bij de meubels van Brent Oldwood. De lade en deuren beschikken over soft-closing systeem en de lak is gemaakt van krasbestendig materiaal.

  538,99

  489,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Grijs Kledingkast 2-Deurs

  De Kidsmill Sem Nautic Grijs Kledingkast 2-Deurs oogt robuust en biedt genoeg opbergruimte voor de spullen van je kind. Voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen.

  472,99

  429,99

175 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Trustpilot