Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kasten

Europe Baby kasten

 

Europe Baby kasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen. In hoogglans wit gelakt en greeploos uitgevoerd? Of liever minder glanzend en met houten handgrepen? Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Europe Baby kasten zijn van goede kwaliteit en stuk voor stuk heel stijlvol afgewerkt. Aan veel deurtjes en laden van Europe Baby kasten zit soft closing geleiding, zodat geruisloos openen en sluiten mogelijk is.

 

Lees meer...

Europe Baby kasten met veel opbergruimte

De ene Europe Baby kast heeft meer opbergruimte dan de andere. Onze Europe Baby kasten variëren in grootte. Veel kasten zijn 2-deurs met daaronder een lade. Wij verkopen vaak ook Europe Baby kasten die net iets groter zijn. Vaak zijn dit 3-deurs kasten met eveneens een lade.

 

Europe Baby nachtkastjes

Meestal hebben wij wel Europe Baby nachtkastjes in ons assortiment. In sommige Europe Baby nachtkastjes zit een deurtje, terwijl andere alleen laden bevatten. Veel Europe Baby nachtkastjes zijn wit, maar vaak hebben wij ook Europe Baby nachtkastjes in een andere kleur in ons assortiment, zoals het mooie lichtgrijze Juno nachtkastjeLees minder...
 1. Ladenkast

  Ladenkast

  87 Products
 2. Boekenkasten

  Boekenkasten

  118 Products
 3. Opbergkasten

  Opbergkasten

  63 Products
 4. Nachtkastjes

  Nachtkastjes

  149 Products
 5. Kledingkasten

  Kledingkasten

  344 Products
Scroll naar boven
Oval loader