Europe Baby kasten

 

Europe Baby kasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen. In hoogglans wit gelakt en greeploos uitgevoerd? Of liever minder glanzend en met houten handgrepen? Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Europe Baby kasten zijn van goede kwaliteit en stuk voor stuk heel stijlvol afgewerkt. Aan veel deurtjes en laden van Europe Baby kasten zit soft closing geleiding, zodat geruisloos openen en sluiten mogelijk is.

 

Lees meer...

Europe Baby kasten met veel opbergruimte

De ene Europe Baby kast heeft meer opbergruimte dan de andere. Onze Europe Baby kasten variëren in grootte. Veel kasten zijn 2-deurs met daaronder een lade. Wij verkopen vaak ook Europe Baby kasten die net iets groter zijn. Vaak zijn dit 3-deurs kasten met eveneens een lade.

 

Europe Baby nachtkastjes

Meestal hebben wij wel Europe Baby nachtkastjes in ons assortiment. In sommige Europe Baby nachtkastjes zit een deurtje, terwijl andere alleen laden bevatten. Veel Europe Baby nachtkastjes zijn wit, maar vaak hebben wij ook Europe Baby nachtkastjes in een andere kleur in ons assortiment, zoals het mooie lichtgrijze Juno nachtkastjeLees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Zwart

  De Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Zwart is stijlvol én praktisch. De kast is voorzien van genoeg opbergruimte zodat je alle spulletjes van je kindje op kan bergen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  220,-

  199,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Kledingkast 3-Deurs Wit

  Met de Europe Baby Vittoria III Kledingkast 3-Deurs Wit heb je genoeg opbergruimte voor de kleding van je kindje. De lange smalle handgrepen van de linnenkast zorgen ervoor dat de kast er stijlvol uitziet.

  417,99

  379,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Kledingkast 2-Deurs Wit

  Met de Europe Baby Vittoria III Kledingkast 2-Deurs Wit heb je genoeg opbergruimte voor de kleding van je kindje. De lange, smalle handgrepen van de kast zorgen ervoor dat de kast er stijlvol en modern uitziet.

  274,99

  249,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Kledingkast 3-Deurs Zwart

  Met de Europe Baby Vittoria III Kledingkast 3-Deurs Zwart heb je genoeg opbergruimte voor de kleding van je kindje. De lange smalle handgrepen van de linnenkast zorgen ervoor dat de kast er stijlvol uitziet.

  428,99

  389,99

 • Quick view

  Europe Baby Sylt II Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Europe Baby Sylt II Kledingkast 2-Deurs Wit beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van de Europe Baby Sylt II kamer. Deuren en lade zijn voorzien van soft close.

  401,49

  364,99

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden Wit

  De Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden Wit is een stijlvolle kast dat zich kenmerkt door de strakke vormgeving waardoor de kast in elke kamer tot zijn recht komt. De kast is praktisch in gebruik.

  774,-

  599,99

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden

  De Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs incl. Laden kenmerkt zich door de strakke vormgeving waardoor de kast in elke kamer tot zijn recht komt. De Ralph 2-Deurs kast is voorzien van een stijlvol design.

  774,-

  599,99

 • Quick view

  Europe Baby Sarah Kledingkast 2-Deurs

  De stijlvolle Europe Baby Sarah Kledingkast 2-Deurs is een praktische kast voor de babykamer. De legplanken en de hangroedes zorgen ervoor dat je alle babyspullen netjes en overzichtelijk op kunt bergen.
  189,-
 • Quick view

  Europe Baby Sterre Kledingkast 2-Deurs Zwart / Oak

  De Europe Baby Sterre Kledingkast 2-Deurs Zwart / Oak is praktisch in gebruik. Dankzij soft closing kun je deze weer geruisloos sluiten. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt stevig aan.

  709,99

  649,-

 • Quick view

  Europe Baby Juno Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De Europe Baby Juno Kledingkast 2-Deurs Grijs is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.
  367,-
 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Europe Baby Atlantic Kledingkast 2-Deurs Wit is zonder handgrepen en beschikt over een handige soft-close systeem. De kledingkast heeft een mooie, strakke afwerking en is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  658,90

  599,-

 • Quick view

  Europe Baby Juno Kledingkast 2-Deurs Wit

  De stijlvolle Europe Baby Juno Kledingkast 2-Deurs Wit is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.
  402,-
 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Kledingkast 2-Deurs Zwart

  Met de Europe Baby Vittoria III Kledingkast 2-Deurs Zwart heb je genoeg opbergruimte voor de kleding van je kindje. De lange, smalle handgrepen van de kast zorgen ervoor dat de kast er stijlvol en modern uitziet.

  285,99

  259,99

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs Wit

  Deze praktische Europe Baby Ralph Kledingkast 2-Deurs Wit maakt de babykamer compleet. De kast past is voorzien van een roede en 2 schappen en biedt voldoende opbergruimte voor de kleertjes van je kindje.

  181,49

  164,99

 • Quick view

  Europe Baby Evy Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Europe Baby Evy Kledingkast 2-Deurs Wit is praktisch in gebruik. Dankzij de vele opbergruimte kan je alle spullen van je kindje kwijt. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal.

  439,99

  399,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Wit Nachtkastje

  Het Europe Baby Sylt Wit Nachtkastje beschikt over twee soft-close opbergladen welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van kwalitatief materiaal en gaat daarom ook lang mee. Het is met elk type stijl te combineren.

  132,-

  119,-

 • Quick view

  Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Eiken

  De Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Eiken is stijlvol én praktisch. De kast is voorzien van genoeg opbergruimte zodat je alle spulletjes van je kindje op kan bergen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  208,-

  189,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria Kledingkast Grijs / Zwart 2-Deurs

  Met de Europe Baby Vittoria Kledingkast Grijs / Zwart 2-Deurs heb je genoeg opbergruimte voor de kleding van je kindje. De lange smalle handgrepen van de linnenkast zorgen ervoor dat de kast er stijlvol uitziet.

  329,99

  299,99

 • Quick view

  Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Zwart Eiken

  De Europe Baby Nova Kledingkast 2-Deurs Zwart Eiken is stijlvol én praktisch. De kast is voorzien van genoeg opbergruimte zodat je alle spulletjes van je kindje op kan bergen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  220,-

  199,-

 • Quick view

  Europe Baby Juno Nachtkastje Grijs Houtdecor

  Het Europe Baby Juno Nachtkastje Grijs Houtdecor is perfect te combineren met het Juno Eenpersoonsbed en de Juno Bedbank. Het nachtkastje is voorzien van een handige lade en is gemaakt van massief naaldhout.
  79,-
 • Quick view

  Europe Baby Sterre Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Europe Baby Sterre Kledingkast 2-Deurs Wit is stijlvol én praktisch in gebruik. Dankzij soft closing kun je deze weer geruisloos sluiten. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt stevig aan.

  549,99

  499,-

 • Quick view

  Europe Baby Briljant Kledingkast 2-Deurs Wit Hoogglans

  De Briljant kledingkast is afgewerkt met een mooie wit-mdf hoogglans verflaag. Deze laag is voorzien van duurzame lak zodat je jarenlang plezier aan de kast kunt hebben. De kast beschikt over twee ruime openslaande deuren welke volledig greeploos zijn uitgevoerd.

  483,99

  439,99

 • Quick view

  Europe Baby Evy Kledingkast 2-Deurs Zwart

  De Europe Baby Evy Kledingkast 2-Deurs Zwart is praktisch in gebruik. Dankzij de vele opbergruimte kan je alle spullen van je kindje kwijt. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal.

  479,99

  439,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Kledingkast Oak

  De Europe Baby Sylt Kledingkast Oak biedt genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van jouw kindje. De kast is praktisch ingedeeld en gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal voor jarenlang gebruiksplezier.

  384,-

  349,-

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot