Neyt kasten

 

Neyt kasten zijn van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk overal mee te combineren. Bij de meeste Neyt kasten is de houtstructuur nog goed zichtbaar, wat voor extra sfeer zorgt. Sommige Neyt kasten hebben een Bergerac eiken decor en zijn vrij donker van kleur. Andere Neyt kasten, bijvoorbeeld die met een wintereik decor, zijn iets lichter.

 

Lees meer...

Neyt linnenkasten

Neyt linnenkasten bieden je heel wat opbergruimte. Meestal verkopen wij zowel 2-deurs als 3-deurs kasten van Neyt. Een 3-deurs Neyt kast biedt je net wat meer opbergruimte. Daar zul je veel plezier van hebben. Een beetje extra ruimte is nooit weg!

 

Neyt boekenkasten en nachtkastjes

Combineer een Neyt linnenkast met Neyt boekenkasten en een Neyt nachtkastje. Dat geeft de kamer een verzorgde indruk. Neyt boekenkasten zijn bij ons meestal ook in verschillende formaten verkrijgbaar. Bij Sommige Neyt boekenkasten is een deel open en een ander deel voorzien van deurtjes. Dat ziet er extra luxe uit.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Neyt Nina Wintereik Nachtkastje Zand

  Het Nina Wintereik Nachtkastje Zand is van het merk Neyt en zorgt ervoor dat de kinderkamer een warme uitstraling krijgt. Het kastje is voorzien van twee laden welke de nodige opbergruimte bieden.

  111,-

  75,-

 • Quick view

  Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs biedt zeer veel opbergruimte en creëert een warme look in de slaapkamer.
  309,-
 • Quick view

  Neyt Liam Linnenkast 2-Deurs Grijs

  De Liam linnenkast van het merk Neyt is een prachtige linnenkast en heeft een grijze look wat deze kast uniek maakt!

  259,-

  169,-

 • Quick view

  Neyt Rob Nachtkastje Grijs

  Het Neyt Rob Nachtkastje Grijs is een leuk en handig nachtkastje voor bij het bed of onder het bureau. Voorzien van twee laden welke de nodige opbergruimte bieden.
  97,-
 • Quick view

  Neyt Nina Kledingkast 2-Deurs Wintereik Zand

  De Neyt Nina Kledingkast 2-Deurs Wintereik Zand is een mooie kledingkast voorzien van twee deuren en is uitgevoerd in een eenvoudige stijl. Met het materiaal kun je jaren lang plezier hebben van dit meubel.

  315,-

  219,-

 • Quick view

  Neyt Porto Bergkast Olijf

  De Neyt Porto Bergkast Olijf is een prachtige bergkast wat gemaakt is van hoogwaardige dikke melamine plaat in olijf eik.

  365,-
6 Resultaten