Woood kasten

Zet een Woood kast in de slaapkamer en deze oogt meteen een stuk sfeervoller. Woood kasten zijn een echte aanrader. Ze zijn met grote zorg ontworpen en geproduceerd, en dat kun je zien. Alle Woood kasten zijn tot in de puntjes afgewerkt. Sommige kasten zijn tijdloos wit geverfd, andere zijn in prachtige lichtgrijze of donkergrijze lak gezet. Niet alleen wit, maar ook grijs is met veel andere kleuren te combineren. Lees meer...

Veel opbergruimte

Woood kasten bieden je veel opbergruimte. Van veel Woood-kasten zijn zowel 2-deurs als 3-deurs varianten beschikbaar. Sommige Woood kasten hebben naast ligplanken ook een aantal laden. Vooral voor het opbergen van kleine spulletjes, zoals sieraden, sokken of lingerie zijn laden natuurlijk ideaal. Ons actuele aanbod Woood kasten vind je op deze pagina.

Duurzame Woood kasten

Woood kasten zijn duurzaam en van goede kwaliteit. De meeste Woood kasten zijn gemaakt van massief hout. Van Woood kasten zul je nog lang plezier hebben. Als je kind groot is, kun je Woood kasten ook gebruiken voor bijvoorbeeld de woonkamer.Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Woood Stage Opbergbank Soap Green

  De Woood Stage Opbergbank Soap Green is een functioneel meubel wat op verschillende manieren kan gebruikt kan worden. Er kunnen spullen in de opbergbakken geborgen worden en het functioneert als een zitbankje.
  299,-
 • Quick view

  Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart

  De Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van het merk Woood.
  529,-
 • Quick view

  Woood Dennis Kast Grenen Zwart

  De Woood Dennis Kast Grenen Zwart bestaat uit één brede legplank bovenin, daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. De kast heeft een extra robuuste en stoere uitstraling.
  449,-
 • Quick view

  Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem

  De Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.

  479,-

  449,-

 • Quick view

  Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem

  Het Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.

  119,-

  99,-

 • Quick view

  Woood James Vitrinekast Noten Zwart

  De Woood James Vitrinekast Noten Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle vitrinekast beschikt over voldoende opbergruimte. Het interieur van de kast heeft een natuurlijke hout kleur.

  799,-

  749,-

 • Quick view

  Woood Connect / Lock Interieurpakket Zonder Lades

  Het Woood Connect / Lock Interieurpakket Zonder Lades bevat een verticaal tussenschot en 3 gedeelde legplanken. Geschikt als aanvulling op de 2-deurs Connect kasten zonder lades. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Woood Connect / Lock Interieurpakket Met Lades

  Het Woood Connect / Lock Interieurpakket bevat een verticaal tussenschot en 3 gedeelde legplanken. Geschikt als aanvulling op de 2-deurs Connect kasten met lades. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Woood Stijn Kast 2-Deurs Zwart

  De Woood Stijn Kast 2-Deurs Zwart is een praktische kast en beschikt over voldoende opbergruimte. Verder is de kast voorzien van een stijlvol design en perfect te combineren met andere producten van Woood.
  499,-
 • Quick view

  Woood Skybox Nachtkastje

  Het Woood Skybox Nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het stijlvolle Skybox nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van het merk Woood.

  169,-

  150,10

 • Quick view

  Woood Dian Opbergkast Grenen Diep Zwart

  De Woood Dian Opbergkast Grenen Diep Zwart is voorzien van een stijlvol design en perfect te combineren met andere producten van de Dian collectie van het merk Woood. Beschikt over voldoende opbergruimte.
  379,-
 • Quick view

  Woood Stijn Lockerkast 2-Deurs

  Met de Woood Stijn Lockerkast 2-Deurs haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat diverse planken om spulletjes in op te bergen. Praktisch en stijlvol ontwerp in grijs grenen.

  499,-

  424,15

 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
  499,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs is een metalen kast in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Een kast wat tegen een stootje kan.
  169,-
 • Quick view

  Woood Row Opbergkast Wit 2-Deurs

  De Woood Row Opbergkast Wit 2-Deurs is een mooie en kwalitatieve kast welke genoeg opbergruimte biedt. Het is een kast wat met elke type stijl gecombineerd kan worden en altijd leuk staat. Een handige uitbreiding.
  399,-
 • Quick view

  Woood Gijs Boerenkast

  De Woood Gijs Boerenkast is een stoere kast met een grof bezaagde afwerking. De deur dien je dicht te houden met een schuif. De indeling beschikt over vier opbergplanken. Een kast in een landelijke stijl!
  359,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Beton Grey

  Maak de kinderkamer compleet met het praktische Woood Dennis Nachtkastje. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig grenen en heeft een stoere en strakke look.
  119,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Grenen Zwart

  Het Woood Dennis Nachtkastje Grenen Zwart bestaat uit één brede legplank bovenin, daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. De kast heeft een extra robuuste en stoere uitstraling.
  119,-
 • Quick view

  Woood Connect Ladekast Wit

  De Woood Connect Ladekast Wit is een eventuele uitbreiding op de Connect kasten van Woood maar kan uiteraard ook los neergezet worden. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF waardoor het lang mee gaat.
  349,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs is een metalen kast met drie deuren in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen.

  179,-

  161,10

 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
  599,-
 • Quick view

  Woood Connect Kast 2-Deurs

  De Woood Connect Kast 2-Deurs is een praktische kast waarvan je verschillende kasten naast elkaar kan zetten waardoor er een kastenwand gecreëerd wordt. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF en gaat lang mee.
  369,-
 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast Betongrijs 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
  449,-
 • Quick view

  Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade

  De Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade Zwart is een stoere kast gemaakt van massief, FSC gecertificeerd grenenhout. Daarnaast is het mogelijk om met de connect kasten een kastenwand naar wens te creeëren.

  499,-

  459,-

27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot