Woood kasten

Zet een Woood kast in de slaapkamer en deze oogt meteen een stuk sfeervoller. Woood kasten zijn een echte aanrader. Ze zijn met grote zorg ontworpen en geproduceerd, en dat kun je zien. Alle Woood kasten zijn tot in de puntjes afgewerkt. Sommige kasten zijn tijdloos wit geverfd, andere zijn in prachtige lichtgrijze of donkergrijze lak gezet. Niet alleen wit, maar ook grijs is met veel andere kleuren te combineren. Lees meer...

Veel opbergruimte

Woood kasten bieden je veel opbergruimte. Van veel Woood-kasten zijn zowel 2-deurs als 3-deurs varianten beschikbaar. Sommige Woood kasten hebben naast ligplanken ook een aantal laden. Vooral voor het opbergen van kleine spulletjes, zoals sieraden, sokken of lingerie zijn laden natuurlijk ideaal. Ons actuele aanbod Woood kasten vind je op deze pagina.

Duurzame Woood kasten

Woood kasten zijn duurzaam en van goede kwaliteit. De meeste Woood kasten zijn gemaakt van massief hout. Van Woood kasten zul je nog lang plezier hebben. Als je kind groot is, kun je Woood kasten ook gebruiken voor bijvoorbeeld de woonkamer.Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Woood Connect / Lock Interieurpakket Zonder Lades

  Het Woood Connect / Lock Interieurpakket Zonder Lades bevat een verticaal tussenschot en 3 gedeelde legplanken. Geschikt als aanvulling op de 2-deurs Connect kasten zonder lades. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Woood Vanity Ladekast Met Spiegel Hout Zwart

  De Woood Vanity Ladekast Met Spiegel Hout Zwart is een stijlvolle ladekast met voldoende opbergruimte. De functionele kast is gemaakt van hoowaardig MDF / dennenhout materiaal en is prakrtisch in gebruik.
  279,-
 • Quick view

  Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem

  De Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.
  479,-
 • Quick view

  Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem

  Het Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.
  119,-
 • Quick view

  Woood Connect / Lock Interieurpakket Met Lades

  Het Woood Connect / Lock Interieurpakket bevat een verticaal tussenschot en 3 gedeelde legplanken. Geschikt als aanvulling op de 2-deurs Connect kasten met lades. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Woood Dennis Kast Grenen Zwart

  De Woood Dennis Kast Grenen Zwart bestaat uit één brede legplank bovenin, daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. De kast heeft een extra robuuste en stoere uitstraling.
  449,-
 • Quick view

  Woood James Vitrinekast Noten Zwart

  De Woood James Vitrinekast Noten Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle vitrinekast beschikt over voldoende opbergruimte. Het interieur van de kast heeft een natuurlijke hout kleur.
  749,-
 • Quick view

  Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart

  De Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van het merk Woood.
  529,-
 • Quick view

  Woood Locker Nachtkastje Steel Grey

  De Woood Locker Nachtkastje Steel Grey is gemaakt van grenenhout en heeft een geborstelde afwerking zodat je de houtstructuur. Het beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een legplankje.
  119,-
 • Quick view

  Woood Stijn Kast 2-Deurs

  Met de Woood Stijn Kast 2-Deurs haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat diverse planken om spulletjes in op te bergen. Praktisch en stijlvol ontwerp in grijs grenen.
  499,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Beton Grey

  Maak de kinderkamer compleet met het praktische Woood Dennis Nachtkastje. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig grenen en heeft een stoere en strakke look.
  119,-
 • Quick view

  Woood Connect Ladekast Wit

  De Woood Connect Ladekast Wit is een eventuele uitbreiding op de Connect kasten van Woood maar kan uiteraard ook los neergezet worden. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF waardoor het lang mee gaat.
  349,-
 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast Betongrijs 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
  499,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey

  Het Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey heeft een stoere look wat komt door nerven die in het grenenhout bevinden. Het nachtkastje is voorzien van een lade en opbergvak waar spullen in opgeborgen kunnen worden.
  119,-
 • Quick view

  Woood Tipi Boekenkast Wit

  De Woood Tipi Boekenkast Wit kenmerkt zich aan zijn unieke design. Het spits toelopende meubel beschikt over verschillende opbergplanken en is vervaardigd van grenenhout waardoor het zeer kwalitatief is.
  199,-
 • Quick view

  Woood Connect 2-Deurs Kast

  Met de Woood Connect 2-Deurs Kast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look.
  499,-
 • Quick view

  Woood Connect 3-Deurs Kast

  Met de Woood Connect 3-Deurs Kast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look.
  599,-
 • Quick view

  Woood Stage Kledingkast Soap Green 2-Deurs

  De Woood Stage Kledingkast Soap Green 2-Deurs is een kwalitatief grenen kast in een speels en stoere uitstraling. Het beschikt over allerlei opbergruimten zoals een lade of vakken wat de serie kenmerkt.
  699,-
20 Resultaten