Woood kasten

 

Zet een Woood kast in de slaapkamer en deze oogt meteen een stuk sfeervoller. Woood kasten zijn een echte aanrader. Ze zijn met grote zorg ontworpen en geproduceerd, en dat kun je zien. Alle Woood kasten zijn tot in de puntjes afgewerkt. Sommige kasten zijn tijdloos wit geverfd, andere zijn in prachtige lichtgrijze of donkergrijze lak gezet. Niet alleen wit, maar ook grijs is met veel andere kleuren te combineren.

 

Lees meer...

Veel opbergruimte

Woood kasten bieden je veel opbergruimte. Van veel Woood-kasten zijn zowel 2-deurs als 3-deurs varianten beschikbaar. Sommige Woood kasten hebben naast ligplanken ook een aantal laden. Vooral voor het opbergen van kleine spulletjes, zoals sieraden, sokken of lingerie zijn laden natuurlijk ideaal. Ons actuele aanbod Woood kasten vind je op deze pagina.

 

Duurzame Woood kasten

Woood kasten zijn duurzaam en van goede kwaliteit. De meeste Woood kasten zijn gemaakt van massief hout. Van Woood kasten zul je nog lang plezier hebben. Als je kind groot is, kun je Woood kasten ook gebruiken voor bijvoorbeeld de woonkamer.Lees minder...
11 Resultaten
11 Resultaten