Woood kasten

 

Zet een Woood kast in de slaapkamer en deze oogt meteen een stuk sfeervoller. Woood kasten zijn een echte aanrader. Ze zijn met grote zorg ontworpen en geproduceerd, en dat kun je zien. Alle Woood kasten zijn tot in de puntjes afgewerkt. Sommige kasten zijn tijdloos wit geverfd, andere zijn in prachtige lichtgrijze of donkergrijze lak gezet. Niet alleen wit, maar ook grijs is met veel andere kleuren te combineren.

 

Lees meer...

Veel opbergruimte

Woood kasten bieden je veel opbergruimte. Van veel Woood-kasten zijn zowel 2-deurs als 3-deurs varianten beschikbaar. Sommige Woood kasten hebben naast ligplanken ook een aantal laden. Vooral voor het opbergen van kleine spulletjes, zoals sieraden, sokken of lingerie zijn laden natuurlijk ideaal. Ons actuele aanbod Woood kasten vind je op deze pagina.

 

Duurzame Woood kasten

Woood kasten zijn duurzaam en van goede kwaliteit. De meeste Woood kasten zijn gemaakt van massief hout. Van Woood kasten zul je nog lang plezier hebben. Als je kind groot is, kun je Woood kasten ook gebruiken voor bijvoorbeeld de woonkamer.Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Woood Robin Nachtkastje Wit

  Het uniek nachtkastje Robin van Woodworkings is gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking.
  69,-
 • Quick view

  Woood Robin Kledingkast 2-Deurs Wit

  Deze kast is in strak design gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking. Het komt in elke kinderkamer erg goed tot zijn recht.

  329,-

  319,-

 • Quick view

  Woood Connect Lockerkast 2-Deurs

  Met de Woood Connect Lockerkast 2-Deurs haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast.

  279,-

  269,-

 • Quick view

  Woood Stijn Kast 2-Deurs

  Met de Woood Stijn Kast 2-Deurs haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat diverse planken om spulletjes in op te bergen. Praktisch en stijlvol ontwerp in grijs grenen.
  399,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Beton Grey

  Maak de kinderkamer compleet met het praktische Woood Dennis Nachtkastje. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig grenen en heeft een stoere en strakke look.
  69,-
 • Quick view

  Woood Connect 2-Deurs Kast

  Met de Woood Connect 2-Deurs Kast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look.

  349,-

  334,99

 • Quick view

  Woood Connect 3-Deurs Kast

  Met de Woood Connect 3-Deurs Kast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look.

  439,-

  429,-

 • Quick view

  Woood Max Nachtkastje Grijs Links

  Vintage van stijl, dat is Woood Max Nachtkastje Grijs Links. Het biedt opbergruimte wat uiteraard erg handig is. Vervaardigd van metaal en bestemd voor de linkerkant van het bed. Onmisbaar in de kinderkamer!

  99,-

  89,-

 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey

  Het Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey heeft een stoere look wat komt door nerven die in het grenenhout bevinden. Het nachtkastje is voorzien van een lade en opbergvak waar spullen in opgeborgen kunnen worden.
  69,-
 • Quick view

  Woood Connect 3-Deurs Lockerkast

  Met de Woood Connect 3-Deurs Lockerkast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast.

  439,-

  429,-

 • Quick view

  Woood Connect 2-Deurs / 2 Lades Lockerkast

  Met de Woood Connect 2-Deurs / 2 Lades Lockerkast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast.

  349,-

  334,99

11 Resultaten