20 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Lucca Nachtkastje Wit

  De Bopita Lucca Nachtkastje Wit is een kwalitatief meubel wat beschikt over twee opbergladen met softclosing. De lederen handgreep op het front maakt het net even anders.

  175,-

  140,-

 • Quick view

  Bopita Indy Nachtkastje Wit / Naturel

  Het Bopita Indy Nachtkastje Wit / Naturel is een praktisch meubel naast het bed van de Indy serie. Het beschikt over een lade en opbergvak. Onder het kastje bevinden er beukenhouten poten die de serie kenmerken.

  175,-

  139,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Nachtkastje Wit

  Het Bopita Thijn Nachtkastje Wit is voorzien van een ruime lade en een opbergplank. Verder is het nachtkastje perfect te combineren met andere producten van de Thijn serie van Bopita. Praktisch in gebruik.

  189,-

  169,-

 • Quick view

  Bopita Nora Nachtkastje Mat Zwart / Naturel

  Het Bopita Nora Nachtkastje Mat Zwart / Naturel is perfect te combineren met andere producten van de Bopita Nora serie. Daarnaast beschikt het nachtkastje over 2 ruime lades met voldoende opbergruimte.

  265,-

  212,-

 • Quick view

  Bopita Cloë Nachtkastje Mat Zwart

  Het Bopita Cloë Nachtkastje Mat Zwart is perfect te combineren met andere producten van de Cloë collectie van Bopita. Gemaakt van hoogwaardig MDF en spaanplaat materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  189,-
 • Quick view

  Bopita Belle Nachtkastje Wit

  Het Bopita Belle Nachtkastje Wit heeft een romantisch design wat komt door de sierlijke accenten. Het nachtkastje is voorzien van een lade en opbergvak voor de nodige opbergruimte. Vervaardigd van MDF.

  249,-

  199,20

 • Quick view

  Bopita Narbonne Nachtkastje Wit

  Het Bopita Narbonne Nachtkastje Wit is een praktisch kastje wat beschikt over een deur. De reliëfstructuur en de sierlijke omlijsting creëren een landelijke stijl. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en gaat lang mee.

  229,-

  149,-

 • Quick view

  Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit

  Het Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit is een praktisch kastje en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kastje is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  319,-

  255,20

 • Quick view

  Bopita Floris Nachtkastje Zwart / Naturel

  Het Bopita Floris Nachtkastje Zwart / Naturel is een leuk kastje wat vooral praktisch is naast het bed. Het beschikt over een opbergvak en een lade. Op de lade bevind er een leren handgreep. Een onmisbaar meubel!

  149,-

  129,-

 • Quick view

  Bopita Job Nachtkastje Vintage Honey

  Het Bopita Job Nachtkastje Vintage Honey is voorzien van een stijlvolle uitstraling doormiddel van de zwarte omlijsting en gefineerde front panelen met visgraatmotief. Gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal.

  199,-

  159,-

 • Quick view

  Bopita Bedbakje Wit

  Het Bopita Bedbakje Wit is eenvoudig en praktisch in gebruik. Daarnaast kan het stijlvolle bedbakje van Bopita zowel aan de zijkant als aan het hoofdeind gehangen worden. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  69,-

  55,20

 • Quick view

  Bopita Charlotte Nachtkastje Wit

  Het Bopita Charlotte Nachtkastje Wit is voorzien van sierlijsten en een ronde knop. Daarnaast biedt het nachtkastje voldoende opbergmogelijkheden. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  189,-

  151,20

 • Quick view

  Bopita Fenna Nachtkastje Grijs / Naturel

  Het Bopita Fenna Nachtkastje Grijs / Naturel is voorzien van twee softclosing opbergladen die beschikken over smalle handgrepen. Onder het kastje bevinden schuine poten die een Scandinavische look creëren.

  249,-

  209,-

 • Quick view

  Bopita Elena Nachtkastje Wit

  Het Bopita Elena Nachtkastje Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design. Het stijlvolle nachtkastje is perfect te combineren met andere producten van de Elena serie van Bopita.

  219,-

  189,-

 • Quick view

  Bopita Evi Nachtkastje Wit

  Het Bopita Evi Nachtkastje Wit is een kwalitatief MDF kastje wat voorzien is van sierlijke accenten. Daarnaast biedt het door middel van een lade en opbergplank. Een leuk kastje naast het bed van deze serie.

  129,-

  103,20

 • Quick view

  Bopita Fenna Nachtkastje Wit / Naturel

  Het Bopita Fenna Nachtkastje Wit / Naturel is voorzien van twee softclosing opbergladen die beschikken over smalle handgrepen. Onder het kastje bevinden schuine poten die een Scandinavische look creëren.

  239,-

  189,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Ladenblok Op Wielen Wit

  Het Bopita Mix & Match Ladenblok Op Wielen Wit is een stijlvolle meubel en praktisch in gebruik. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Leuk te combineren met andere producten van de Bopita collecties.

  199,-

  159,20

 • Quick view

  Bopita Lisa Nachtkastje Wit / Naturel

  Het Bopita Lisa Nachtkastje Wit / Naturel ziet er leuk uit. Dat komt door de schuine beuken poten en de uniek handvatten. Het nachtkastje beschikt over twee laden om spullen in op te bergen en is gemaakt van MDF.

  265,-

  212,-

 • Quick view

  Bopita Anne Nachtkastje Wit

  Het Bopita Anne Nachtkastje Wit ziet er leuk uit. Dat komt door de schuine witte poten en de unieke handvatten. Het nachtkastje beschikt over twee laden om spullen in op te bergen en is gemaakt van MDF.

  239,-

  191,20

 • Quick view

  Bopita Emma Nachtkastje Wit / Grijs

  Het Bopita Emma Nachtkastje Wit / Grijs is wit met een grijs front. Het meubel is voorzien van een lade met daarboven een opbergvak. Het nachtkastje biedt genoeg opbergruimte en is praktisch om naast het bed te zetten.

  165,-

  132,-

20 Resultaten
Trustpilot