Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nachtkastjes

Kidsmill nachtkastjes

 

Een nachtkastje is een handig meubelstuk en niet weg te denken uit de slaapkamer. In een nachtkastje kan je spulletjes kwijt die je nodig hebt net voor het slapen gaan, zoals een boek, een afstandsbediening of een bril. Bij Babypark zijn er verschillende nachtkastjes te verkrijgen voor tienerkamers.

 

Lees meer...

Verschillende handige Kidsmill nachtkastjes

Het merk Kidsmill heeft een ruime collectie aan nachtkastjes. Zo zijn er Kidsmill nachtkastjes in een moderne stijl, maar ook nachtkastjes die de look van de jaren ’60 hebben. Er zijn Kidsmill nachtkastjes met laden of met deurtjes, met handgrepen of zonder handgrepen. Laat je verrassen bij Babypark door de verschillende stijlen, maten en kleuren. Combineer een Kidsmill nachtkastje met één van de Kidsmill peuterbedjes. 

 

Over Kidsmill

Kidsmill levert een complete collectie aan babymeubels- en producten. Zo zijn er bij Babypark complete Kidsmill babykamers te koop, maar ook de Kidsmill Up! Kinderstoel, Kidsmill wipstoelen en Kidsmill speelkisten. Naast Kidsmill babykamers heeft Kidsmill ook een complete collectie aan peuter- en tienerkamers te koop. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

23 producten

Populariteit
Filteren

23 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader