Kidsmill nachtkastjes

 

Een nachtkastje is een handig meubelstuk en niet weg te denken uit de slaapkamer. In een nachtkastje kan je spulletjes kwijt die je nodig hebt net voor het slapen gaan, zoals een boek, een afstandsbediening of een bril. Bij Babypark zijn er verschillende nachtkastjes te verkrijgen voor tienerkamers.

 

Lees meer...

Verschillende handige Kidsmill nachtkastjes

Het merk Kidsmill heeft een ruime collectie aan nachtkastjes. Zo zijn er Kidsmill nachtkastjes in een moderne stijl, maar ook nachtkastjes die de look van de jaren ’60 hebben. Er zijn Kidsmill nachtkastjes met laden of met deurtjes, met handgrepen of zonder handgrepen. Laat je verrassen bij Babypark door de verschillende stijlen, maten en kleuren. Combineer een Kidsmill nachtkastje met één van de Kidsmill peuterbedjes. 

 

Over Kidsmill

Kidsmill levert een complete collectie aan babymeubels- en producten. Zo zijn er bij Babypark complete Kidsmill babykamers te koop, maar ook de Kidsmill Up! Kinderstoel, Kidsmill wipstoelen en Kidsmill speelkisten. Naast Kidsmill babykamers heeft Kidsmill ook een complete collectie aan peuter- en tienerkamers te koop. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Hoogglans

  Het Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Hoogglans is zeer stevig en kan daarom ook vele jaren mee. Allerlei kleuren kunnen hierbij gecombineerd worden.

  175,99

  159,99

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Nachtkastje Grijs

  Dit Kidsmill Savigno Nachtkastje Grijs is een praktisch en degelijk nachtkastje, passend bij de meubels van Savigno. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en beschikt over een lade en deur.

  253,-

  228,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Bretagne Nachtkastje Wit is een mooi en kwalitatief kastje wat beschikt over twee opbergladen. Een handig meubel om naast het bed te zetten waardoor je alles lekker dichtbij hebt.

  249,99

  229,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Long Island Nachtkastje Wit is ideaal om naast het bed te zetten, zodat je er iets op kunt zetten. Het kastje is uitgerust met 2 laden en een bovenblad dat gemaakt is van stevig materiaal.

  203,49

  184,99

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Mat

  Het Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Mat is zeer stevig en kan daarom ook vele jaren mee. Het meubel beschikt over een lade met daaronder een opbergvak. Het is vervaardigd van hoogwaardig MDF materiaal.

  175,99

  159,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Chateau Nachtkastje Wit is een kwalitatief MDF meubel in een nostalgisch design. Het beschikt over drie laden die voor de nodige opbergruimte zorgen. Een meubel dat praktisch is naast het bed.

  229,99

  189,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Brent Nachtkastje Wit is ideaal om naast het bed te zetten, zodat je er iets op kunt zetten. Het kastje is uitgerust met 2 laden en een groot bovenblad dat gemaakt is van stevig materiaal.

  197,99

  179,99

 • Quick view

  Kidsmill Brent Oldwood Nachtkastje Grijs

  Het Kidsmill Brent Oldwood Nachtkastje Grijs is ideaal om naast het bed te zetten, zodat je er iets op kunt zetten. Het kastje is uitgerust met 2 laden en een groot bovenblad dat gemaakt is van stevig materiaal.

  186,99

  169,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Nachtkastje Grijs

  Het Kidsmill Sem Nautic Nachtkastje Grijs is een perfecte aanvulling op de kinderkamer om naast een ledikant te zetten. Het nachtkastje beschikt over een ruim bovenblad en 2 laden waarin je spulletjes kan opbergen.

  153,99

  139,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Walnoot is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  307,-

  279,99

 • Quick view

  Kidsmill La Première Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill La Première Nachtkastje Wit is de ideale accessoire op de kinderkamer om naast een ledikant te zetten. Het nachtkastje beschikt over een deur met softclose en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  234,98

  208,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Naturel

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Naturel is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  275,-

  249,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  307,-

  279,99

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Nachtkastje Wit

  Dit Kidsmill Savigno Nachtkastje Wit is een praktisch en stijlvol nachtkastje van de serie Savigno. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en beschikt over een lade en deur.

  208,-

  188,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Walnoot is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit nachtkastje is een bijpassend kinderbed verkrijgbaar.

  220,-

  199,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Eiken

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Eiken is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  362,-

  329,99

16 Resultaten
Trustpilot