Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vipack nachtkastjes

Een nachtkastje is onmisbaar voor de kinderkamer of tienerkamer. Het is ideaal om bijvoorbeeld de boeken in op te bergen die voor het slapen gaan worden gelezen. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment Vipack nachtkastjes. Deze nachtkastjes zijn stuk voor stuk heel stijlvol en praktisch.

Lees meer...

De stijl van een Vipack nachtkastje

Vrijwel elk nachtkastje van Vipack heeft één of meerdere laden. Het voordeel van een nachtkastje met laden is dat je heel gemakkelijk spulletjes uit het zicht legt, bijvoorbeeld boeken of tijdschriften die voor het slapen gaan worden gelezen. Onze collectie Vipack nachtkastjes is heel divers. Vrijwel elk Vipack nachtkastje heeft bijzondere details. Het ene Vipack nachtkastje is greeploos uitgevoerd, terwijl het andere Vipack nachtkastje aan de laden handgrepen heeft in de vorm van hartjes. Daarnaast zijn Vipack nachtkastjes over het algemeen gelakt in mooie kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Over Vipack

Naast Vipack nachtkastjes, verkopen wij ook andere slaapkamermeubels van Vipack. Denk bijvoorbeeld aan bedden, linnenkasten bureaus. Sommige Vipack bedden hebben een heel bijzonder design. Ze zien eruit als een koets of een auto. Meestal hebben wij ook meerdere Vipack (half)hoogslapers en in ons assortiment. Veel Vipack nachtkastjes zijn een onderdeel van een hele serie meubels. Het is vaak mogelijk om naast het nachtkastje ook andere Vipack meubels van dezelfde serie te bestellen via onze webshop. Koop vandaag nog een nachtkastje van Vipack eventuele andere meubels van Vipack online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij spoedig contact met je op om een leverdatum met je af te spreken. In veel gevallen is het ook mogelijk om de bestelde meubels tegen een geringe vergoeding te laten monteren door één van onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

10 producten

Populariteit
 • Vipack London Nachtkastje
  171,99 Adviesprijs 0,-
 • Vipack Bronxx Nachtkastje
  98,- Adviesprijs 0,-
 • Vipack Kiddy Nachtkastje
  71,94 Adviesprijs 0,-
 • Vipack Moon Nachtkastje
  79,- Adviesprijs 0,-
 • Vipack Billy Nachtkastje
  149,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
Filteren

10 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader