Vipack nachtkastjes

Een nachtkastje is onmisbaar voor de kinderkamer of tienerkamer. Het is ideaal om bijvoorbeeld de boeken in op te bergen die voor het slapen gaan worden gelezen. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment Vipack nachtkastjes. Deze nachtkastjes zijn stuk voor stuk heel stijlvol en praktisch.

Lees meer...

De stijl van een Vipack nachtkastje

Vrijwel elk nachtkastje van Vipack heeft één of meerdere laden. Het voordeel van een nachtkastje met laden is dat je heel gemakkelijk spulletjes uit het zicht legt, bijvoorbeeld boeken of tijdschriften die voor het slapen gaan worden gelezen. Onze collectie Vipack nachtkastjes is heel divers. Vrijwel elk Vipack nachtkastje heeft bijzondere details. Het ene Vipack nachtkastje is greeploos uitgevoerd, terwijl het andere Vipack nachtkastje aan de laden handgrepen heeft in de vorm van hartjes. Daarnaast zijn Vipack nachtkastjes over het algemeen gelakt in mooie kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Over Vipack

Naast Vipack nachtkastjes, verkopen wij ook andere slaapkamermeubels van Vipack. Denk bijvoorbeeld aan bedden, linnenkasten bureaus. Sommige Vipack bedden hebben een heel bijzonder design. Ze zien eruit als een koets of een auto. Meestal hebben wij ook meerdere Vipack (half)hoogslapers en in ons assortiment. Veel Vipack nachtkastjes zijn een onderdeel van een hele serie meubels. Het is vaak mogelijk om naast het nachtkastje ook andere Vipack meubels van dezelfde serie te bestellen via onze webshop. Koop vandaag nog een nachtkastje van Vipack eventuele andere meubels van Vipack online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij spoedig contact met je op om een leverdatum met je af te spreken. In veel gevallen is het ook mogelijk om de bestelde meubels tegen een geringe vergoeding te laten monteren door één van onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Vipack London Nachtkastje

  Het Vipack London Nachtkastje is een kwalitatief nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is voorzien van beukenhouten handgrepen op iedere lade. Een praktisch meubel naast het bed van deze serie.

  Normale prijs: 238,-

  Special Price 178,50

 • Quick view

  Vipack Amori Nachtkastje Wit

  De Vipack Amori Nachtkastje Wit is een kwalitatief kastje met geïntegreerde hartjes in de ladefronten die deze serie kenmerken. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is een leuke aanvulling bij het bed van de serie.

  198,-

  148,50

 • Quick view

  Vipack Lara Nachtkastje Wit

  Het Vipack Lara Nachtkastje Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over een deurtje. Het is een handig kastje om naast het bed te zetten. Op het front van dit kastje bevinden er twee strepen.

  251,-

  199,-

 • Quick view

  Vipack Robin Nachtkastje Wit

  Het Vipack Nachtkastje Robin Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over een deurtje. Het is een handig kastje om naast het bed te zetten. Op het front van dit kastje bevind er een reliëfstructuur.

  251,-

  199,-

 • Quick view

  Vipack Lewis Nachtkastje Wit

  Het Vipack Lewis Nachtkastje Wit is voorzien van een stijlvol design. Het Lewis nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal in combinatie met massief grenen. Voorzien van een soft close systeem.
  220,-
 • Quick view

  Vipack Monza Nachtkastje Rood

  Dit Vipack Monza Nachtkastje Rood is een leuk nachtkastje in een uniek design. Door de twee opbergladen biedt het ruimte voor spullen die iemand dichtbij wil hebben. De handgrepen zijn in een wielvorm.

  156,-

  126,38

 • Quick view

  Vipack Lara Rolcontainer Wit

  Het Vipack Lara Rolcontainer Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is een handig kastje om onder het bureau neer te zetten van de Lara serie.

  345,-

  219,-

 • Quick view

  Vipack Kiddy Nachtkastje

  Dit Vipack Kiddy Nachtkastje is een kwalitatief MDF kastje wat opbergruimte biedt naast het bed. Het beschikt over een deurtje en het design is tijdloos. Een leuke aanvulling bij je bed!

  Normale prijs: 97,-

  Special Price 72,75

 • Quick view

  Vipack Bronxx Nachtkastje

  Het Vipack Bronxx Nachtkastje is een stoer nachtkastje van metaal. Een mooi meubel wat past naast iedere stijl kinderbed. Het is vervaardigd van metaal met een poedercoating als afwerking.

  Normale prijs: 121,-

  Special Price 95,-

 • Quick view

  Vipack Bronxx Nachtkastje Blue Denim

  Het Vipack Bronxx Nachtkastje Blue Denim is een stoer nachtkastje van metaal. Een mooi meubel wat past naast iedere stijl kinderbed. Het is vervaardigd van metaal met een poedercoating als afwerking.

  121,-

  95,-

 • Quick view

  Vipack Billy Nachtkastje

  Het Vipack Billy Nachtkastje is beschikt over twee opbergladen waarop ieder een handknop bevind. Onder het kastje zitten schuine poten die dezelfde kleur zijn met aan de onderkant een gouden gedeelte.

  Normale prijs: 207,-

  Special Price 186,30

11 Resultaten
Trustpilot