17 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Wandrek Ladder

  De Bopita Basic Wood Wandrek Ladder is gemaakt van kwalitatief grenenhout. De ladder bestaat uit vier plankjes waarop decoratie gezet kan worden zodat je een ladder krijgt die jouw stijl en smaak heeft.
  39,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Opbergbakje

  De Bopita Basic Wood Opbergbakje Bluewash is een praktisch bakje die in het schappenrek van deze serie past. Maar los op elkaar stapelen is ook leuk. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en gaat lang mee!
  59,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Kledingkast XL 2-Deurs

  De Bopita Basic Wood Kledingkast XL 2-Deurs heeft een robuuste look en past in elk type interieur. De kledingkast biedt veel opbergruimte en beschikt over een hangroede en verschillende legplanken en is gemaakt van grenen.
  664,05
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bureau Small

  Het Bopita Basic Wood Bureau Small Gravelwash is een mooi en smal bureau wat in de grote of kleine kinderkamer past. Het is een kwalitatief bureau met een mooie afwerking en past in elk type interieur.
  220,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bedbank 90 x 200 cm

  De Bopita Basic Wood Bedbank 90 x 200 cm is een praktisch bed in een robuuste vormgeving. Het is een bed en tegelijk ook een bank. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  379,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Nachtkastje

  Het Bopita Basic Wood Nachtkastje is een praktisch kastje wat beschikt over twee kleine opbergbakjes met daaronder een opbergplank. Het is ideaal om naast het bed te zetten. Gemaakt van kwalitatief grenen.

  119,-

  109,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bakje

  De Bopita Basic Wood Bakje is praktisch bakje wat in verschillende meubels van de Basic Wood collectie past. Het bakje beschikt over een uitsparing waardoor het schuiven eenvoudig gaat. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  75,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Ladeblok

  Het Bopita Basic Wood Ladeblok is een praktisch kastje wat beschikt over twee opbergvakken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is ideaal om naast het bed te zetten en zo heb je alles bij de hand.
  119,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Kledingkast 3-Deurs

  De Bopita Basic Wood Kledingkast 3-Deurs heeft een robuuste look en past in elk type interieur. De kledingkast biedt veel opbergruimte en beschikt over een hangroede en verschillende legplanken en is gemaakt van grenen.
  878,75
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Kledingrek Gravelwash

  Het Bopita Basic Wood Kledingrek Gravelwash beschikt over twee ophangroedes en ophangknoppen. Gemaakt van kwalitatief grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt. De robuuste look creëert een industriële sfeer.
  75,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bakje Mini

  Het Bopita Basic Wood Bakje Mini past in verschillende meubels van de Basic Wood serie. Aan de voorkant is het bakje voorzien van een gat zodat het eenvoudig uit het meubel schuift. De voorkant heeft een cijferstempel.
  29,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Compactbed 90 x 200 cm

  Het Bopita Basic Wood Compactbed 90 x 200 cm is een praktisch bed wat voorzien is van een uitvalbeveiliging. Het is wat hoger als een standaard 1-persoonsbed zodat er speelgoedbakken onder geschoven kunnen worden.

  429,-

  394,25

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bed 90 x 200 cm

  De Bopita Basic Wood Bed 90 x 200 cm is een mooi bed in een robuuste vormgeving. Aan beide kanten bevinden zich uitvalbeschermers. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  369,55
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Wandelement 7-Vaks

  De Bopita Basic Wood Wandelement 7-Vaks is praktisch en ziet heeft een speelse look door de verschillende grootte vakjes. Als optie kunnen er losse bakjes in om het meer eigen te maken. Onmisbaar in de tienerkamer!
  99,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bureau

  Het Bopita Basic Wood Bureau is een mooi en bureau wat in de grote of kleine kinderkamer past. Het is een kwalitatief bureau met een mooie afwerking en past in elk type interieur. Beschikt over drie opbergvakken.
  263,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Basic Wood Bedlade 90 x 200 cm is een handige bedlade welke als bed en opberglade gebruikt kan worden. Het biedt extra ruimte en kost vrijwel geen ruimte in de kinderkamer! Een handige aanvulling.

  265,-

  229,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Trap Schuin Compactbed

  De Bopita Basic Wood Trap Schuin Compactbed Gravelwash is speciaal ontworpen voor het compactbed van deze serie. De trap is bovenin voorzien van haken met vilt zodat er niets beschadigd.
  75,-
17 Resultaten