Kinderkamer Bateau

Richt de kamer van je kind in met de landelijke Bateau meubels. Je waant je dan in een echt schip. De meubels van Bateau lijken zó uit een schip te zijn gehaald. Dat maakt ze ontzettend leuk en sfeervol. Het bed, het bureau en de kast hebben een verfijnde, klassieke vormgeving.

Lees meer...

Bed met laden

Met het Bateau bed benut je de beschikbare ruimte extra goed. Onderin het hoge Bateau bed zit veel opbergruimte. Het bed is dus ideaal voor een kleine kamer. Daarnaast ziet het hoge bed er heel stijlvol uit met de sierlijke laden en deuren in een landelijke stijl.

Gevarieerd design

Bateau meubels zijn tot in detail afgewerkt. De stijl is hetzelfde, zodat alle meubels perfect met elkaar te combineren zijn. Afhankelijk van de grootte van de kinderkamer beslis je welke items iets voor de kamer van je kindje zouden kunnen zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Bateau Kast 2-deurs Pure White

  Met de Kidsmill Bateau Kast 2-deurs Pure White maakt elke slaapkamer of andere ruimte in huis sfeervol. De stijlvolle en stevige kast biedt veel opbergruimte voor al de kleertjes en andere spullen van je kindje.

  835,-

  759,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Klepbank Wit

  Een functioneel bankje uit de serie Bateau van het merk Kidsmill waar je lekker op kan zitten en waarin je speelgoed op kan bergen. Is onderdeel van oudere serie Bateau.

  368,-

  279,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Nachtkastje White Rechts

  Met het Kidsmill Bateau Nachtkastje White Rechts maak je de slaapkamer van je kindje helemaal compleet. Het nachtkastje is, net zoals de rest van de tienerkamer Bateau, gemaakt van hoogwaardig materiaal in een landelijke stijl.

  229,-

  159,-

3 Resultaten