Life Time Boomhut

Life Time - Boomhut

Ik durf best alleen naar boven!

Hier begint ons nieuwe avontuur en niemand die ons ziet tussen de bomen. Vrienden, pak kompas en proviand! Heeft iedereen zijn rugzak meegenomen? De stoerste klimt omhoog en grijpt de kijker. Zie je al wat onze kant uit komt?

'Mijn vriendjes geloven dat ik mijn bed helemaal zelf getimmerd heb. Stoer hè?'

De boomhut is gemaakt van de beste materialen en natuurlijk goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen.
7 Resultaten
7 Resultaten

Boomhut

 

Geef de kinderkamer een avontuurlijke uitstraling. Richt de kamer in met prachtige Boomhut meubels van Life Time. Je kind heeft dan echt het idee dat het in een boomhut slaapt. Het bed is vrij hoog. Je kindje klimt naar boven met behulp van een houten laddertje. Boven het bed zit een prachtig dak van houten plankjes.

 

Het hout

Voor het Boombut bed zijn plankjes van verschillende tinten gebruikt, zodat het net lijkt alsof het gemaakt is van afvalhout. Om de white wash plankjes zo mooi mogelijk te houden, wordt bij het bed meestal een onderhoudsset meegeleverd. Het is raadzaam om af en toe de white wash kleur aan te brengen.

 

Boomhut accessoires

Vul Boomhut meubels aan met bijpassende Boomhut accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een Boomhut hangtafel, spiegel of kapstok. Bekijk deze pagina voor ons actuele Boomhut assortiment en plaats je bestelling online via deze pagina.