18 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Combiflex Basisbed 90 x 200 cm

  De Bopita Combiflex Basisbed is een bed in een origineel design. Het kan uitgebreid worden met een bedlade wat voor de nodige opbergruimte zorgt. De meubels van Combiflex serie kunnen omgebouwd worden.
  299,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Basisbed Met Uitvalbeschermers

  De Bopita Combiflex Basisbed is een bed in een origineel design. Het kan uitgebreid worden met een bedlade wat voor de nodige opbergruimte zorgt. Beschikt aan beide kanten van een uitvalbeschermer waardoor het extra veilig is.
  437,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Basisbed Met Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Combiflex Basisbed Met Bedlade 90 x 200 cm is een bed in een origineel design. Het kan uitgebreid worden met een bedlade wat voor de nodige opbergruimte zorgt. Beschikt over een bedlade welke de nodige opbergruimte biedt.
  518,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Compactbed Met 3-Ladenunit

  Het Bopita Combiflex Compactbed Met 3-Ladenunit is een iets hoger bed dan het basisbed en beschikt daaronder over opbergruimte welke bestaat uit drie laden. Vooral op de kleine kinderkamer erg praktisch en vervaardigd van MDF.
  968,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Compactbed Met Trap Schuin

  Het Bopita Combiflex Compactbed Met Trap Schuin is een iets hoger bed dan het basisbed en beschikt aan de zijkant over een afneembare trap. Vooral op de kleine kinderkamer erg praktisch en vervaardigd van MDF.
  648,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Recht

  Het Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Recht is een iets hoger bed dan het basisbed en beschikt aan de zijkant over een afneembare trap. Vooral op de kleine kinderkamer erg praktisch en vervaardigd van MDF.
  649,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Schuin

  De Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Schuin is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De halfhoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  649,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Recht

  De Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Recht is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  679,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin

  De Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  679,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Recht

  De Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Recht is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  779,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin

  De Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  779,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Stapelbed Trap Recht

  De Bopita Combiflex Stapelbed Trap Recht is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  899,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin

  De Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  899,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Bob Kastje 5-Vaks

  De Bopita Combiflex Bob Kastje 5-Vaks is een praktisch kastje wat in elke ruimte kan staan. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Als optie kunnen er verschillende opbergbakken in geschoven worden.

  219,-

  199,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex June Kastje 3-Vaks

  De Bopita Combiflex June Kastje 3-Vaks is een praktisch kastje wat in elke ruimte kan staan. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Als optie kunnen er verschillende kleuren opbergbakken in geschoven worden.

  165,-

  149,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Hemelbed Wit

  Het Bopita Combiflex Hemelbed Wit is een basisbed met een hemelconstructie waarover een voile gehangen kan worden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er jarenlang plezier van hebt.
  579,-
18 Resultaten