7 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Elena Kinderkamer Wit

  De Bopita Elena Kinderkamer Wit is voorzien van een stijlvol design. Dankzij de neutrale vormen en kleuren is de Bopita Elena kinderkamer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van MDF materiaal.

  1.610,-

  199,-

 • Quick view

  Bopita Elena Bed 90 x 200 Cm Wit

  Het Bopita Elena Bed 90 x 200 Cm Wit wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras. Het Elena bed is perfect te combineren met andere producten van de Elena serie. Voorzien van een stijlvol design.

  459,-

  380,-

 • Quick view

  Bopita Elena Twinbed 120 x 200 Cm Wit

  Het Bopita Elena Twinbed 120 x 200 Cm Wit wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras. Het bed is perfect te combineren met andere producten van de Elena serie. Voorzien van een stijlvol design.

  529,-

  439,-

 • Quick view

  Bopita Elena Bureau Wit

  Het Bopita Elena Bureau Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design. Het stijlvolle bureau is perfect te combineren met andere producten van de Elena serie van Bopita.

  439,-

  364,-

 • Quick view

  Bopita Elena Nachtkastje Wit

  Het Bopita Elena Nachtkastje Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design. Het stijlvolle nachtkastje is perfect te combineren met andere producten van de Elena serie van Bopita.

  199,-

  169,-

 • Quick view

  Bopita Elena Wandrek Wit

  Het Bopita Elena Wandrek Wit is voorzien van 4 matte, goudkleurige knoppen. Verder is het wandrek eenvoudig aan de muur te bevestigen. Wordt geleverd exclusief schroeven. Voorzien van een stijlvol design.

  109,-

  92,65

 • Quick view

  Bopita Elena Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Elena Kledingkast 3-Deurs Wit beschikt over twee vaste legplanken, één hangroede en vijf in hoogte verstelbare legplanken. Verder is de Elena kledingkast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  999,-

  829,-

7 Resultaten
Black Friday
Trustpilot