Tienerkamer Fenna

Op deze pagina zie je de complete tienerkamer Fenna van het merk Bopita. De moderne meubels hebben een lichte kleurstelling en zijn eenvoudig met andere kleuren te combineren. Of je nu bijvoorbeeld kiest voor een jungle thema of een prinsessen thema in de kinderkamer, de Bopita Fenna meubels komen in beide gevallen goed tot zijn recht. De Bopita Fenna serie bestaat uit een bed, nachtkastje, bureau en kledingkast. Heb je geen ruimte in de kinderkamer voor alle vier deze meubels? Doordat de meubels apart van elkaar te bestellen zijn kun je eenvoudig de meubels uitkiezen waar jij interesse in hebt.

Lees meer...

Kinderkamer voor jarenlang plezier

Kinderen worden snel groot, maar het is wel fijn als ze een poos plezier gaan beleven aan de meubels van hun kamer. De Fenna meubels hebben een tijdloos design waar je kindje niet snel op uitgekeken raakt. Wanneer je het bureau koopt wanneer je kindje ongeveer voor het eerst huiswerk krijgt is de kans groot dat hij of zij het bureau nog steeds leuk vindt wanneer hij of zij gaat studeren. Meubels voor jarenlang plezier dus!

Bestel de Bopita Fenna meubels online

De meubels uit de Fenna serie van Bopita zijn zowel online als in onze megastores te bestellen. De meubels worden gratis bij jou thuis bezorgd op een moment dat het jou handig uitkomt. Indien gewenst kun je gebruik maken van onze montageserive zodat de bezorgers de Bopita meubels direct in elkaar zitten. Kun je direct aan de slag gaan met het inrichten van de Fenna tienerkamer. Overigens kun je ook voor leuke decoratie terecht op Babypark.nl. Veel shopplezier!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Fenna Bed Wit / Naturel 90 x 200 cm

  Het Bopita Fenna Bed Wit / Naturel 90 x 200 cm is een kwalitatief meubel met een Scandinavische touch. Het beschikt over een kwalitatieve lattenbodem. Het is te combineren met verschillende soorten stijlen.
  419,-
 • Quick view

  Bopita Fenna Kinderkamer Wit / Naturel

  De Bopita Fenna Kinderkamer Wit / Naturel is een mooie kinderkamer die zich kenmerkt aan witte kleur met houten details. De meubels van deze stijlvolle Fenna Bopita serie zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.309,-

  190,07

 • Quick view

  Bopita Fenna Nachtkastje Wit / Naturel

  Het Bopita Fenna Nachtkastje Wit / Naturel is voorzien van twee softclosing opbergladen die beschikken over smalle handgrepen. Onder het kastje bevinden schuine poten die een Scandinavische look creëren.
  229,-
 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs

  De stijlvolle Bopita Fenna Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over 2 deuren met daarop een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.
  499,-
4 Resultaten
Trustpilot