Tienerkamer Flex

Tienerkamer Flex van Coming Kids heeft een mooie, stijlvolle uitstraling. Sommige meubels zijn ideaal voor een kleine kamer. Het bed is bijvoorbeeld óók te gebruiken als bank. Met de meubels van de Flex tienerkamer ben je van alle gemakken voorzien.

Lees meer...

Ruimte benutten

De meubels van tienerkamer Flex bieden je heel wat opbergruimte. Onderin het bed zitten ruime laden waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt. Als je voor het Flex bed kiest, benut je de ruimte van de kamer uitstekend. Het bed kun je ook gebruiken als bank. ’s Nachts is het bed een slaapplaats. Overdag leg je kussens in het bed neer en is het een bank.

Bureau en boekenkast

Tienerkamer Flex is ideaal voor scholieren en studenten. Het bureau geeft een studerende alles wat het nodig heeft. Studieboeken berg je op in de laden van het bureau of in de Flex boekenkast. Over alles is nagedacht.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Flex Bedbank 90 x 200 cm

    Met Coming Kids Flex Bedbank 90 x 200 cm kan je veel kanten op! Je kunt hem gebruiken als een relaxte bedbank. Er onder zit een bedlade welk handig is om als logeerbed te gebruiken en daaronder zitten twee bedladen welke de nodige opbergruimten bieden.

    549,-

    494,10

1 Resultaten