9 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Job Compactbed Vintage Honey

  Het Bopita Job Compactbed Vintage Honey is een kwalitatief bed in een warme look. Deze look wordt gecreëerd door het hout met visgraatmotief met zwarte details als afwerking. Dit bed heeft twee opbergladen.
  669,-
 • Quick view

  Bopita Job Bureau Vintage Honey

  Het Bopita Job Bureau Vintage Honey is een kwalitatief meubel in een warme look. Deze look wordt gecreëerd door het hout met visgraatmotief met zwarte details als afwerking. Dit bureau heeft twee opbergladen.
  349,-
 • Quick view

  Bopita Job Bedlade Vintage Honey 90 x 200 cm

  De Bopita Job Bedlade Vintage Honey 90 x 200 cm is een handige bedbank wat beschikt over een visgraatmotief op het front en is afgewerkt met een zwarte lat. Kan als bedlade en opberglade gebruikt worden.
  249,-
 • Quick view

  Bopita Job Kledingkast Vintage Honey 3-Deurs

  De Bopita Job Kledingkast Vintage Honey 3-Deurs is van kwalitatief grenen waarvan de fronten van de deuren beschikken over een visgraatmotief met een zwarte omlijsting. De legplanken en roede worden erbij bijgeleverd.
  899,-
 • Quick view

  Bopita Job Kledingkast Vintage Honey 2-Deurs

  De Bopita Job Kledingkast Vintage Honey 2-Deurs is van kwalitatief grenen waarvan de fronten van de deuren beschikken over een visgraatmotief met een zwarte omlijsting. De legplanken en roede worden erbij bijgeleverd.
  629,-
 • Quick view

  Bopita Job Kinderkamer Vintage Honey

  De Bopita Kinderkamer Vintage Honey is een leuke serie wat zich kenmerkt aan de zwarte kleur die is gecombineerd met gefineerd hout in een visgraatmotief. De deuren en laden beschikken over soft-closing.

  1.323,-

  185,-

 • Quick view

  Bopita Job Bed Vintage Honey 90 x 200 cm

  Het Bopita Job Bed Vintage Honey 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een warme look. Deze look wordt gecreëerd door het hout met visgraatmotief met zwarte details als afwerking. Het is vervaardigd van MDF.
  399,-
 • Quick view

  Bopita Job Nachtkastje Vintage Honey

  Het Bopita Job Nachtkastje Vintage Honey is voorzien van een stijlvolle uitstraling doormiddel van de zwarte omlijsting en gefineerde front panelen met visgraatmotief. Gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal.
  185,-
 • Quick view

  Bopita Job Huisbed Vintage Honey 90 x 200 cm

  Het Bopita Job Huisbed Vintage Honey 90 x 200 cm is leuk te combineren met andere producten van de Bopita Job serie. Het huidbed is gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  479,-
9 Resultaten
Trustpilot