5 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Kyan KledingKast 2-Deurs Deep Grey / Naturel

  Het Bopita Kyan KledingKast 2-Deurs Deep Grey / Naturel is een mooie kast in een eigentijdse look. De kleurencombinatie en de schuine poten zijn kenmerkend voor deze serie. Het is gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.

  739,-

  669,-

 • Quick view

  Bopita Kyan Nachtkastje Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Nachtkastje Deep Grey / Naturel is een uniek kastje in een Scandinavisch design. Ideaal om naast het bed te zetten. Beschikt over twee laden die de nodige opbergruimte bieden.

  219,-

  189,05

 • Quick view

  Bopita Kyan Bureau Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Bureau Deep Grey / Naturel heeft een Scandinavische uitstraling wat erg uniek oogt. Het onderstel heeft schuine bruine poten wat deze serie kenmerkt. Gemaakt van kwalitatief MDF gecombineerd met beuken.

  329,-

  284,05

 • Quick view

  Bopita Kyan Kledingkast 2-Deurs XL Deep Grey / Naturel

  Het Bopita Kyan Kledingkast 2-Deurs XL Deep Grey / Naturel is een mooie kast in een eigentijdse look. De kleurencombinatie en de schuine poten zijn kenmerkend voor deze serie. Het is gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.

  795,-

  683,05

 • Quick view

  Bopita Kyan Bed Deep Grey / Naturel 90 x 200 cm

  Het Bopita Kyan Bed Deep Grey / Naturel 90 x 200 cm is een mooi bed in een eigentijdse look. De kleurencombinatie en de schuine poten zijn kenmerkend voor deze serie. Het is gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.

  439,-

  378,-

5 Resultaten