9 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Levi Wit - Bed - Bureau - Kast 2-Deurs

  De Kinderkamer Levi Wit is een mooie Scandinavische kamer met meubels in een uniek design. De meubels zijn vervaardigd van MDF waardoor het lang mee gaat. De meubels zijn voorzien van soft-close deuren en lades.

  1.793,-

  1.625,-

 • Quick view

  Bopita Levi Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Levi Bed Wit 90 x 200 cm kenmerkt zich aan het Scandinavische design wat met allerlei stijlen gecombineerd kan worden. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Levi Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Levi Bedbank Wit 90 x 200 cm kenmerkt zich aan het Scandinavische design wat met allerlei stijlen gecombineerd kan worden. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  659,-

  599,-

 • Quick view

  Bopita Levi Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Levi Kledingkast 2-Deurs Wit heeft een tijdloze en Scandinavische vormgeving. De kledingkast is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van kan hebben.

  695,-

  629,-

 • Quick view

  Bopita Levi Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Levi Kledingkast 3-Deurs Wit heeft een tijdloze en Scandinavische vormgeving. De kledingkast is gemaakt van kwalitatief MDF. De kast heeft een indeling van 9 legplanken en 3 roedes.

  995,-

  899,-

 • Quick view

  Bopita Levi Bureau Wit

  De Bopita Levi Bureau Wit heeft een Scandinavische vormgeving en beschikt over twee laden om spullen op te bergen. Het bureau is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Levi Kast Wit

  De Bopita Levi Kast Wit is een handig kastje wat voor allerlei spullen gebruikt kan worden en wat met verschillende stijlen is te combineren. Aan de achterkant bevinden gaten om eventueel snoeren doorheen te doen. Vervaardigd van MDF.

  295,-

  259,-

 • Quick view

  Bopita Levi Bed Wit 120 x 200 cm

  Het Bopita Levi Bed Wit 120 x 200 cm kenmerkt zich aan het Scandinavische design wat met allerlei stijlen gecombineerd kan worden. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  539,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Levi Nachtkastje Wit / Grey Wash

  De Bopita Levi Nachtkastje Wit / Grey Wash is een uniek kastje in een Scandinavisch design. Ideaal om naast het bed te zetten. Beschikt over twee laden die de nodige opbergruimte bieden.

  205,-

  175,75

9 Resultaten