Tienerkamer lief! Boy Wit

De Tienerkamer lief! Boy Wit is nét even anders dan een standaard tienerkamer. De meubels zijn perfect te combineren met accessoires met een ster design. Zo maak jij in een handomdraai een heuse themakamer!

Lees meer...

Stoer design met een knipoog

Zowel het bed als de kast van de Tienerkamer lief! Boy Wit zijn voorzien van een uitgesneden ster. Dit geeft de kamer een speels effect en maakt de meubels uitermate geschikt voor een hippe tienerkamer.

Hoogwaardige materialen

De meubels van de Tienerkamer lief! Boy Wit zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Zo kun je extra lang genieten van dit stoere design met een speelse knipoog. Bovendien is de kast voorzien van soft close. Dat betekent dat je nooit meer last hebt van knallende deuren of een lade die keihard dichtgeschoven wordt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lief! Boy Bed Wit 90 x 200 cm

  Stoer en strak, dat zijn de kenmerken van dit lief! ledikant. De uitgesneden ster geeft een speels effect aan dit stevige ledikant. Met zo’n mooi bed wil je kindje vast maar al te graag gaan slapen!

  305,-

  179,-

 • Quick view

  lief! Wandrek Boy Wit

  De ster in dit wandrek maakt het lief! wandrek anders dan anderen en perfect passend bij de andere lief! meubels. Het wandrek biedt een plek voor fotolijstjes maar is ook geschikt om kledingstukken aan op te hangen

  75,-

  59,-

2 Resultaten