7 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Lynn Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Lynn Bed Wit 90 x 200 cm heeft een Scandinavische look wat komt door de strakke belijning en schuine poten. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF gecombineerd met beukenhout. Een bed met een unieke look!
  429,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Kinderkamer Wit

  De Bopita Lynn Kinderkamer Wit straalt dankzij de naturelhouten pootjes een Scandinavisch design uit. Daarnaast is de kamer gemaakt van hoogwaardig MDF en beuken materiaal. Geschikt voor zowel jongens als meiden.

  1.508,-

  199,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Nachtkastje Greeploos Wit / Naturel

  De Bopita Lynn Nachtkastje Greeploos Wit / Naturel is een uniek kastje in een Scandinavisch design. Ideaal om naast het bed te zetten. Beschikt over twee laden die de nodige opbergruimte bieden.
  199,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Twijfelaar Wit 120 x 200 cm

  De Bopita Lynn Twijfelaar Wit 120 x 200 cm heeft een Scandinavische look wat komt door de strakke belijning en schuine poten. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF gecombineerd met beukenhout. Het heeft een unieke look.
  529,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Boekenkast Wit

  De Bopita Lynn Boekenkast Wit is voorzien van drie legplanken en beschikt onderin over een kastje met twee deuren. Gemaakt van kwalitatief MDF materiaal gecombineerd met beuken waardoor deze boekenkast lang mee gaat.
  419,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over greeploze deuren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal gecombineerd met beuken waardoor het lang mee gaat.
  999,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Bureau Wit

  De Bopita Lynn Bureau Wit heeft een Scandinavische uitstraling wat erg uniek oogt. Het onderstel heeft schuine bruine poten wat deze serie kenmerkt. Gemaakt van kwalitatief MDF gecombineerd met beuken.
  359,-
7 Resultaten
Trustpilot