Kinderkamer Rob

De meubels uit de Rob serie van Neyt hebben een mooie, moderne look. De Rob tienerkamer komt heel stoer over. Deze kamer is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Verder zijn de meubels uit de Rob serie lekker praktisch en van goede kwaliteit.

Lees meer...

Opbergruimte

Kinderkamer Rob biedt vrij veel opbergruimte. Het Rob ledikant heeft bijvoorbeeld een lade. In deze ruime lade kun je heel wat spulletjes kwijt. Een ledikantlade is extra praktisch doordat de beschikbare ruimte goed wordt benut. Je bent die ruimte toch al kwijt door het ledikant. Verder is het ook heel fijn dat het bureau drie ruime laden heeft. In de laden berg je bijvoorbeeld spullen op die je aan het bureau gebruikt, zoals studiespullen of de administratie. Dat is natuurlijk superhandig!

Materiaal

De Rob meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materiaal. Je zult dan ook nog lang plezier beleven aan de Rob tienerkamer. De meubels zijn gemakkelijk online te bestellen via deze pagina en worden gratis bij jou thuisbezorgd op een tijdstip dat het jou handig uitkomt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm

  Het Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm is zeer strak en de kleur geeft dit bed een klassieke uitstraling. Met dit bed kun je vele kanten op en er kunnen allerlei kleuren bij gecombineerd worden.
  309,-
 • Quick view

  Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs biedt zeer veel opbergruimte en creëert een warme look in de slaapkamer.
  309,-
2 Resultaten