Tienerkamer Woood Robin

Tienerkamer Robin komt heel sfeervol over. Deze kamer is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Bijzondere details zijn de witte handgrepen. Onderin het ledikant zit een ledikantlade. Deze dien je er apart bij te bestellen, tenzij dit anders staat vermeld in de productbeschrijving.

Lees meer...

Een complete kamer

Van de Robin serie kun je meestal niet alleen losse meubels bestellen, maar ook een complete kamer. Een complete tienerkamer bestaat meestal uit een ledikant, een linnenkast, een bureau en een nachtkastje. Als je losse meubels van verschillende merken koopt, kan dit gemakkelijk een rommelige indruk geven. Het fijne van een complete kamer is dat alle meubels perfect bij elkaar passen.

Snelle bezorgservice

Als jij een complete Robin tienerkamer of losse meubels bestelt, doen wij er alles aan om deze zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Indien gewenst, kunnen wij de meubels tegen een meerprijs ook in elkaar zetten zodat je direct kunt genieten van de tienerkamer Robin.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Robin Wit- Ledikant - Bureau - Kast

  De meubels van de kinderkamer Robin zijn gemaakt van grenen met een geborstelde afwerking zodat er meer nadruk op de nerven en noesten ligt, wat deze meubels een landelijke look geeft.
  677,99
 • Quick view

  Woood Robin Kledingkast 2-Deurs Wit

  Deze kast is in strak design gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking. Het komt in elke kinderkamer erg goed tot zijn recht.

  329,-

  319,-

 • Quick view

  Woood Robin Bed Wit

  Dit bed in strak design is van het merk Woodworkings en is gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking.

  189,-

  159,99

 • Quick view

  Woood Robin Nachtkastje Wit

  Het uniek nachtkastje Robin van Woodworkings is gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking.
  69,-
 • Quick view

  Woood Robin Bureau Wit

  Dit unieke bureau van Woodworkings is gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking.
  199,-
5 Resultaten