Sixties Wit Hoogglans / Naturel

De meubels van Sixties Wit Hoogglans / Naturel ademen de sfeer van de jaren ’60. Aan de greeploze deuren en de vorm van de poten onder de meubels herken je de sixties stijl direct. Bestel vandaag nog mooie Sixties Wit Hoogglans / Naturel meubels online via onze webshop. Het is aan te raden om een volledige kamer te kopen, dan heb je alle meubels direct compleet. Koop je liever losse meubels omdat je bijvoorbeeld maar beperkte ruimte hebt, dan kan dat natuurlijk ook.

Lees meer...

Kleur en design van de tienerkamer

De combinatie van de hoogglans witte lak en de hout kleur geeft een bijzonder effect. De hoogglans lak zorgt voor een chique look. Kies je voor de Sixties Wit Hoogglans / Naturel, dan haal je echt iets bijzonders in huis.

Gebruiksgemak

Aan de greeploze deuren en laden zit een “push to open” systeem. Hierdoor gaat het openen en sluiten heel gemakkelijk. Verder bieden de Sxities Wit Hoogglans / Naturel je meer dan genoeg opbergruimte.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Naturel - Bed - Bureau

  De Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Naturel kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen.

  864,-

  798,-

 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Naturel - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Naturel kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen.

  1.489,-

  1.297,70

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Wit Hoogglans / Naturel 90 x 200 cm

  Het Sixties Bed Wit Hoogglans / Naturel 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en net als rest uit deze serie uitgevoerd met iets uitstaande pootjes die kenmerkend zijn voor de stijl van de jaren ‘60.

  421,-

  389,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Wit Hoogglans / Naturel

  Het Kidsmill Sixties Bureau Wit Hoogglans / Naturel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van het “push open” systeem. Het bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen.

  443,-

  409,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Hoogglans / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  631,-

  569,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Hoogglans / Naturel

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Hoogglans / Naturel is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.
  238,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Naturel is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist sluit geruisloos omdat deze voorzien is van soft closing. Heel praktisch in gebruik dus!

  232,-

  224,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  809,-

  728,-

8 Resultaten