Sixties Wit Hoogglans / Walnoot

De tienerkamer Sixties Wit Hoogglans / Walnoot ademt de sfeer van de jaren ’60 uit. De typische sixties stijl herken je direct aan de poten onder de meubels en aan de greeploze deuren en laden. Deze Sixties tienerkamer is heel chique uitgevoerd.

Lees meer...

Unieke stijl tienerkamer met unieke tinten

De Sixties Wit Hoogglans / Walnoot is gelakt in prachtig hoogglans wit. Deze lak vormt een mooi contrast met de donkere, walnoten poten. Door de greeploze uitvoering komt het hoogglans wit nog beter tot z’n recht. De donkere kleur van de poten bieden een mooi contrast met de witte hoogglans afwerking.

Gebruiksgemak

Dankzij het “push to open” systeem gaat het openen van deuren en laden extra gemakkelijk. Verder geven de meubels van tienerkamer Sixties Wit Hoogglans / Walnoot je alles wat je nodig hebt. In de linnenkast en in de bureauladen kun je veel spulletjes kwijt.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Walnoot - Bed - Bureau

  De Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Walnoot kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen.

  782,-

  704,-

 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Walnoot - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Sixties Wit Hoogglans / Walnoot - Bed - Bureau - Kast kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen.

  1.370,-

  1.187,50

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Wit Hoogglans / Walnoot 90 x 200 cm

  Het Sixties Bed Wit Hoogglans / Walnoot 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en net als rest uit deze serie uitgevoerd met iets uitstaande pootjes die kenmerkend zijn voor de stijl van de jaren ‘60.

  361,-

  330,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Wit Hoogglans / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Bureau Wit Hoogglans / Walnoot is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van het “push open” systeem. Het bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen.

  421,-

  379,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Hoogglans / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  601,-

  541,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Hoogglans / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Hoogglans / Walnoot is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  204,-

  184,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Walnoot is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist sluit geruisloos omdat deze voorzien is van soft closing. Heel praktisch in gebruik dus!

  199,-

  184,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  753,-

  678,-

8 Resultaten