Sixties Wit Mat / Walnoot

Tienerkamer Sixties Wit Mat/ Walnoot heeft een mooie retro look. Aan de poten onder de meubels herken je een typische sixties stijl: een schuine vorm en een opvallende kleur. Ook de indeling van het bureau ademt één en al jaren ‘60 uit.

Lees meer...

Stoer design

Het design mag dan retro zijn, het is nu weer helemaal hip. De strakke vormen hebben een stoere uitstraling. Het contrast tussen donkere en lichte kleuren geeft een bijzonder effect. Met meubels uit de Sixties-lijn ziet de slaapkamer van je kind er heel stijlvol uit.

Gebruiksvriendelijk

De meubels zijn volledig greeploos uitgevoerd. Dankzij het “push to open” systeem kun je deuren en laden toch heel gemakkelijk openen en sluiten. Verder bieden linnenkast en bureau heel wat opbergruimte. Alle meubels voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Mat / Walnoot - Bed - Bureau

  De Kinderkamer Sixties Wit Mat / Walnoot (bed en bureau) kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  760,-

  689,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  563,-

  507,-

 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Mat / Walnoot - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Sixties Wit Mat / Walnoot (bed, bureau en kast) kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De meubels voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.314,-

  1.136,20

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  188,-

  174,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Walnoot is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend kinderbed verkrijgbaar.

  188,-

  169,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Walnoot is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van het “push open” systeem. Het bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen.

  410,-

  369,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Wit Mat / Walnoot 90 x 200 cm

  Het Kidsmill Sixties Bed Wit Mat / Walnoot 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en net als rest uit deze serie uitgevoerd met iets uitstaande pootjes die kenmerkend zijn voor de stijl van de jaren ‘60.

  350,-

  320,-

7 Resultaten