6 Resultaten
 • Quick view

  Neyt Stan Bed Grijs / Wit 90 x 200 cm

  Het Neyt Stan Bed Grijs / Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat beschikt over twee kleuren. Het hoofdbord is hoger dan de achterzijde van het bed. Een bed in een tijdloze look waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  158,-
 • Quick view

  Neyt Stan Bureau Grijs / Wit

  De Neyt Stan Bureau Grijs / Wit is een kwalitatief bureau wat beschikt over MDF met een fineerlaag erover. Het bureau wordt inclusief ladenblok geleverd waardoor je een geheel krijgt. Een mooi bureau in een tijdloos design.
  254,-
 • Quick view

  Neyt Stan Kast Grijs / Wit 2-Deurs

  De Neyt Stan Kast Grijs / Wit 2-Deurs kenmerkt zich aan de witte kleur met grijze fronten. De kast is vervaardigd van kwalitatief MDF met een fineerlaag. Een mooie tijdloze kast waar je lang mee vooruit kan.
  300,-
 • Quick view

  Neyt Stan Kast Grijs / Wit 3-Deurs

  De Neyt Stan Kast Grijs / Wit 3-Deurs kenmerkt zich aan de witte kleur met grijze fronten. De kast is vervaardigd van kwalitatief MDF met een fineerlaag. Een mooie tijdloze kast waar je lang mee vooruit kan.
  439,-
 • Quick view

  Neyt Stan Nachtkastje Grijs / Wit

  Het Neyt Stan Nachtkastje Grijs / Wit is een kwalitatief kastje wat beschikt over een opberglade. De buitenzijde beschikt over de kleur wit en de ladefront heeft een grijze look. Gemaakt van MDF materiaal met een fineerlaag.
  86,-
 • Quick view

  Neyt Stan Boekenkast Grijs / Wit

  De Neyt Stan Boekenkast Grijs / Wit is een leuke aanvulling bij de kamer van deze serie. Het beschikt over twee opbergladen en twee opbergplanken. Het kastje is gemaakt van kwalitatief MDF met een fineerlaag erover.
  193,-
6 Resultaten