10 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. De kledingkast is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  529,-

  423,20

 • Quick view

  Bopita Thijn Wandrek Wit

  Het Bopita Thijn Wandrek Wit heeft een standaard model en heeft twee legplanken. Dit wandrek kan eventueel boven de commode worden gehangen en daarop kunnen spullen gezet worden die elke dag gebruikt worden.

  49,-

  39,20

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. De kledingkast is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  775,-

  620,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs Met Groeven

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs Met Groeven beschikt over 2 vaste schappen, twee hangroedes en 4 in hoogte verstelbare legplanken. Verder kenmerkt de Bopita kast zich door de horizontale groeven.

  549,-

  465,-

 • Quick view

  Bopita Thijn 3-Deurskast Met Groeven Wit

  De Bopita Thijn 3-Deurskast Met Groeven Wit beschikt over 3 vaste schappen, 3 hangroedes en 3 in hoogte verstelbare legplanken. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en spaanplaat. Praktisch in gebruik.

  805,-

  620,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Bed Met Groeven Wit 90 x 200 Cm

  Het Bopita Thijn Bed Met Groeven Wit 90 x 200 Cm is perfect te combineren met de bijpassende Thijn opberglade. Verder is het bed gemaakt van hoogwaardig MDF en beuken materiaal. Inclusief lattenbodem.

  385,-

  349,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Lade 90 x 200 cm

  De Bopita Thijn Lade 90 x 200 cm beschikt over voldoende opbergruimte en wordt geleverd inclusief bodemplaten en houten lattenbodem. Verder is de lade geschikt voor het Thijn en Square tienerbed van Bopita.

  265,-

  239,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Bureau Met Groeven Wit

  Het Bopita Thijn Bureau Met Groeven Wit beschikt over 2 lades met voldoende opbergruimte. Het bureau is perfect te combineren met andere producten van Bopita. Gemaakt van hoogwaardig MDF en beuken materiaal.

  375,-

  339,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Nachtkastje Wit

  Het Bopita Thijn Nachtkastje Wit is voorzien van een ruime lade en een opbergplank. Verder is het nachtkastje perfect te combineren met andere producten van de Thijn serie van Bopita. Praktisch in gebruik.

  189,-

  169,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Kinderkamer Met Groeven Wit

  De Bopita Thijn Kinderkamer Met Groeven Wit is perfect te combineren met andere meubels van de Thijn serie van Bopita. Verder is de kinderkamer met groeven gemaakt van hoogwaardig MDF en beuken materiaal.

  760,-

  169,-

10 Resultaten
Trustpilot