8 Resultaten
 • Quick view

  Vipack William Bureau Naturel / Zwart

  Het Vipack William Bureau Naturel / Zwart is een kwalitatief bureau wat beschikt over een brede plank met metalen poten. Zo oogt dit meubel industrieel en stoer! Gemaakt van kwalitatief massief hout.

  388,-

  350,10

 • Quick view

  Vipack William Ladenblok Naturel / Zwart

  De Vipack William Ladenblok Naturel / Zwart is een praktisch meubel wat beschikt over drie opbergladen. De kleurencombinatie en de unieke poten kenmerken deze serie. Gemaakt van kwalitatief massief hout zodat je er lang plezier van hebt.
  278,-
 • Quick view

  Vipack William Bed Naturel / Zwart 120 x 200 cm

  Het Vipack William Bed Naturel / Zwart 120 x 200 cm kenmerkt zich aan de twee kleurtinten met metalen poten. Gemaakt van massief hout wat is gecombineerd met berkenhout. Wordt geleverd zonder lattenbodem en matras.
  478,-
 • Quick view

  Vipack William Nachtkastje Naturel / Zwart

  De Vipack William Nachtkastje Naturel / Zwart is een praktisch meubel wat beschikt over twee opbergladen. De kleurencombinatie en de unieke poten kenmerken deze serie. Gemaakt van kwalitatief massief hout zodat je er lang plezier van hebt.
  200,-
 • Quick view

  Vipack William Boekenkast Zwart / Naturel

  De Vipack William Boekenkast Zwart / Naturel is een kwalitatieve boekenkast wat is vervaardigd van massief hout. De metalen poten de kleurencombinatie kenmerken de William serie. Een praktische kast wat voor veel opbergruimte zorgt.
  544,-
 • Quick view

  Vipack William Kast Naturel / Zwart 3-Deurs

  De Vipack William Kast Naturel / Zwart 3-Deurs is een praktische kast met onder de deuren vier opbergladen. Het heeft een indeling van vier legplanken en een roede waardoor kleding goed opgeborgen kan worden. Gemaakt van kwalitatief massief materiaal.

  1.134,-

  989,10

 • Quick view

  Vipack William Kast Naturel / Zwart 2-Deurs

  De Vipack William Kast Naturel / Zwart 2-Deurs is een praktische kast met onder de deuren twee opbergladen. Het heeft een indeling van 4 legplanken en een roede waardoor kleding goed opgeborgen kan worden. Gemaakt van kwalitatief massief materiaal.
  878,-
 • Quick view

  Vipack William Bed Naturel / Zwart 90 x 200 cm

  Het Vipack William Bed Naturel / Zwart 90 x 200 cm kenmerkt zich aan de twee kleurtinten met metalen poten. Gemaakt van massief hout wat is gecombineerd met berkenhout. Wordt geleverd zonder lattenbodem en matras.

  356,-

  323,10

8 Resultaten